Yhtiövastike

318,92 €

Tontti

oma

Kerros

4/ 4

Tervetuloa kodikkaaseen ylimmän kerroksen asuntoon Tuomarilassa!

Tässä valoisassa ja tilavassa asunnossa yhdistyy moderni mukavuus ja luonnonläheinen tunnelma. Kolmeen ilmansuuntaan avautuvat ikkunat tulvivat tilan valoon, luoden raikkaan ja avoimen ilmapiirin. Lisäksi kaksi viehättävää ranskalaista parveketta sekä lasitettu parveke etelään päin lisäävät asuinmukavuutta.

Asunnon sijainti ylimmässä kerroksessa lisää asuinmukavuutta ilman yläpuolisia naapureita. Seinänaapuri on vain yhden seinän takana, mikä tekee asunnosta erityisen hiljaisen ja viihtyisän.

Alueen monipuoliset ulkoilumahdollisuudet tekevät siitä täydellisen asuinpaikan niin luonnosta nauttiville kuin aktiivisille liikkujillekin. Kasavuoren luonnonsuojelualue ja Espoon keskuspuisto ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä, tarjoten upeita reittejä ulkoiluun ja virkistykseen. Lisäksi Tuomarilan urheilukenttä lähellä tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille.

Kulkuyhteyksien suhteen asunto sijaitsee erinomaisella paikalla. Junamatka ja bussipysäkki ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä, mikä tekee liikkumisesta vaivatonta. Lisäksi autolla pääsee helposti Turun moottoritietä tai Kehä II pitkin, ja lähellä olevat kauppakeskukset kuten Leppävaaran Sello, Matinkylän Iso Omena ja Tapiolan Ainoa ovat vain lyhyen ajomatkan päässä, tarjoten laajan valikoiman ostos- ja viihdemahdollisuuksia.

Tule tutustumaan tähän viehättävään asuntoon ja löydä uusi kotisi.

Hintatiedot

Velaton hinta

245 000 €

3657 €/m2

Myyntihinta 244 281 €

Velkaosuus 718,36 €

Yhtiövastike 318,92 €

Rahoitusvastike 17,42 €

Hoitovastike 301,50 €

Vesimaksu 22 €/hlö/kk

Muut kustannukset Autopaikkamaksu 12,00 € / kk Autokatosmaksu 20,00 € / kk Yhtiökokous 2023: Yhtiökokous valtuutti hallituksen yksimielisesti perimään tarvittaessa enintään kahden ylimääräisen hoitovastike-erän taloudellisen tilanteen niin vaatiessa.

Tehdyt korjaukset ja remontit

-Sadevesiviemärit, pihan korjaus ja asfaltointi 2013-2015 -Puurakenteiden maalaustöitä 2016-2017 -Kattokorjauksia 2017 -Julkisivusaumausremontti 2017 -Lämmitysverkoston säätä 2017 -Pihan korjausta 2017-2018 -Hissikorjauksia ja hissien ovirullien uusinta 2018 -Puisten piha-aitojen huoltopesu (HP-pesu) 2021 -Pihan pensaiden huoltoleikkaus ja kurtturuusujen hävitys 2021 -Laatoituksen laajennus, sisäänkäynnin kivetyksen korjaus (Pihavisio Oy) 2021 -A- ja B-talon porrasaulojen maalaus, pihapenkkien ja pöydän maalaus 2021 -Autojen latauspisteiden valmiuden kartoitus (Helen) 2021 -A-talon ikkunaseinän kalvotus lämpö- ja ultraviolettisäteilyä vaimentavalla kalvolla 2021 -Ulkoalueen kohennusta mm. istutus alueen teko 2022


Tulevat korjaukset ja remontit

TULEVAT KORJAUKSET kahden huoneiston kph:n vesieristysten uusiminen Tiedossa ei ole suuria peruskorjausluonteisia korjauksia seuraavalle 5:lle vuodelle. Taloyhtiön kattava kuntokartoitus on tarkoitus laadituttaa lähivuosien aikana. Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Espoon Tuomarilan Helmi

Isännöitsijän yhteystiedot

Isännöitsijätoimisto SKIPA Kiinteistöpalvelut Oy Nimismiehenpelto 4 B 02770 ESPOO Isännöitsijä likka Palosaari 045 788 452 83 asiakaspalvelu@skipa.fi ilkka.palosaari@skipa.fi

Yhtiön tilat ja varustelu

Taloyhtiöllä on yhteinen DNA Welho laajakaista. Yhtiössä VSS/irtaimistovarastot, irtaimistovarasto, ulkoiluvälinevarasto, ulkoiluvälinevarasto 2, kuivaushuone, lastenvaunuvarasto, tekniset tilat, auto/jätekatos Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen poisto

Energialuokka

E2013

Tontin pinta-ala

4283m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Tuomarilanportti 6
02760, Tuomarila, Espoo

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.