Tontti

oma

Kerroksia

2

Tervetuloa ihastumaan tähän valoisaan kotiin, joka on kauniisti remontoitu vuosien varrella. Koti on muuttovalmis seuraavalle perheelle.

Olohuone ja keittiö sulautuvat saumattomasti yhteen, luoden viihtyisän ja avoimen kokonaisuuden. Keittiö on suunniteltu sekä tyylikkääksi että toimivaksi, tarjoten runsaasti säilytystilaa ja tilaa kokkaushetkiin. Olohuoneen jatkeena avautuu viehättävä takkahuone, jossa voit nauttia rentouttavista hetkistä lämpimän takan äärellä.

Kodissa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, joista toisen yhteydessä on käytännöllinen vaatehuone. Kodinhoitohuoneesta on käynti ulos, mikä tekee arjen pyörittämisestä entistä helpompaa erityisesti lapsiperheille ja lemmikkien omistajille. Kylpyhuoneessa odottavat kaksi suihkua ja oma sauna, jossa voit rentoutua päivän päätteeksi.

Koti ei rajoitu vain pääkerrokseen, sillä käyttöullakolta löytyy kaksi lisämakuuhuonetta ja oleskelutila, joka tarjoaa lisää tilaa ja mahdollisuuksia vaikkapa vieraiden majoittamiseen tai harrastusten harjoittamiseen.

Sijaintinsa puolesta tämä asunto tarjoaa rauhallista asumista vehreällä alueella, jossa tontti rajoittuu kauniiseen peltoalueeseen. Iso ja viihtyisä piha tarjoaa tilaa niin ulkoleikkeihin kuin rentoutumiseenkin, ja aamuaurinko hellii etupihan istutuksia lähes koko päivän ajan. Maisemat ympärillä ovat lumoavan kauniit niin talvella kuin kesälläkin, ja erityisesti lemmikkien omistajat arvostavat pihaa, joka on kuin suoraan koirien unelmista.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Minna Uski, LKV / 044 328 6248 tai minna.uski@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN!

Hintatiedot

Velaton hinta

360 000 €

2880 €/m2

Myyntihinta 360 000 €

Kiinteistövero 447,6

Muut kustannukset Sähkö 2023 - 20 000 kwh sisältää lämmityksen (ei lämmitetty puilla, yösähköllä lämmitetty). HSY - 10,28 € / per tyhjennys - tyhjennys väli ollut joka toinen viikko. Bio tyhjennystä ei ole tarvittu, koska kiinteistöllä oma Biolan lämpokompostori 220. 98,61€ sako- ja umpikaivoliete vakiotyhjennys , tyhjennys noin 3-4kk välein Vesimaksut 0€ - oma porakaivo.

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

257-418-2-86

Energialuokka

D2018

Tontin pinta-ala

5000m2

Tontin omistus

oma

Rakennusoikeus, m2

Kiinteistö kuuluu Gesterby-Sepänkylä osayleiskaavaan, ja sijoittuu AP-kaavamerkinnän alueella (pientalovaltainen asuntoalue). Kaavamääräysten mukaan rakentaminen tulee perustua asemakaavaan, jota ei vielä ole alueella, eikä ole mukana lähitulevaisuuden kaavoitusohjelmassa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että ainostaan korvaava rakentaminen, pieni laajennus ja/tai talousrakennusten rakentaminen olisi mahdollinen. Rakennusluvan hakeminen edellyttää hyväksytyn suunnittelutarveratkaisupäätöksen.

Kaava, m2

Yleiskaava (257-yk-3203) Hyväksymis-/vahvistamispvm: 10.3.2014 Voimaantulopvm: 24.4.2015 Lisätietoa kaavoituksesta Kirkkonummen kunnalta Vaihde: 09 29671 kirjaamo@kirkkonummi.fi  Lukijan tulee tutustua lähialueen kaavoitushankkeisiin ja muihin alueen tietoihin ja palveluihin huolellisesti Helsingin kaupungin karttapalvelun kautta: kirkkonummi.karttatiimi.fi

Sijainti

Gesterbyntie 339
02400, Gesterby, Kirkkonummi

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.