Yhtiövastike

180,00 €

Tontti

oma

Kerros

1/ 1

Yksitasoinen, saunallinen rivitalon päätyasunto Hyvinkään Kirjavatolpalta

Tilava 62,5 m2 kaksio, jossa lattia ja seinäpintoja uusittu vuosien varrella. Eteistä, keittiötä ja olohuonetta kiertää vinyylilankku. Eteisessä vaatekaapit. I-keittiössä hyvin kaappitilaa, kivitasot sekä erilliset kylmäkoneet tilan jakajassa. Tilaa ruokapöydälle ikkunan edessä. Olohuoneesta on näkymät ja kulku takapihan terassille. Tilava makuuhuone. Edellisen asukkaan toimesta remontoidut pesutilat ja käsitelty sauna.

Pistokepaikka autolle sekä kylmä varasto etuoven vieressä.
5G-reititin.

Ruokakauppa Alepa 600 on metrin kävelymatkan päässä ja julkiset liikenneyhteydet keskustaan ja sairaalalle Alepan viereisiltä pysäkeiltä. Lyhyt matka moottoritielle.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+k+s

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:
Roni Haarakangas / 040 021 2645 tai roni.haarakangas@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN!
I can provide services also in English.

Get a roof.
www.roof.fi

Pohjakuva

63 m2

2h, k, kph, s, var.


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

129 000 €

2064 €/m2

Myyntihinta 129 000 €

Yhtiövastike 180,00 €

Hoitovastike 180,00 €

Vesimaksu 10 €/hlö/kk

Muut kustannukset Hoitovastikeperuste: 2,88€/m2 Tietoliikennevastike: 10,50€/kpl Hoitovastikeperuste autopaikka: 10,00€/kpl Vesimaksuennakko: 10,00 €/hlö/kk. Kylmä ja lämmin käyttövesi laskutetaan huoneistokohtaisten vesimittareiden mukaan 6kk jaksoissa jälkikäteen (4,80€/m3). Hallituksella on valtuus tarvittaessa kerätä 1 – 3 kk:n ylimääräinen hoitovastike. Isännöitsijän mukaan kassa on kuitenkin tällä hetkellä vakaalla pohjalla, joten ilman suuria yllätyksiä ei keräämiseen tule tarvetta. Sähkönkulutus arvio 7000 kwh/vuosi. Perustuu asukkaan viimeisen 12kk:n kustannuksiin. Hinta-arvio 80€/kk. Varainsiirtovero 2%. Ostajan on hyvä huomioida, että sähkön hinta voi vaihdella suurestikin edellä mainitusta riippuen sähkön tarjoajasta, tehdystä sopimuksesta sekä sähkön vallitsevasta markkinatilanteesta. Asumiskustannukset kulutuksen mukaan. Kulutusperusteiset kustannukset voivat vaihdella merkittävästikin riippuen mm. sopimuksista, kulutustottumuksista ja henkilömääristä. Todelliset kustannukset voivat siis olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2016

Ikkunoiden vaihto

2019

Rakennusten puuosien maalaus

2020

Ilmanvaihdon nuohous, Ilmanvaihtohormien eristys, Rikkinäisten kattotiilien vaihto


Tulevat korjaukset ja remontit

Kunnossapitotarveselvityksen mukaisia kunnostuksia seuraavan 5 vuoden aikana Katto: Ei tarvetta Lämmitys: Ei tarvetta Rakennukset: Etuovien kunnostus/vaihto Kiinteistön muut perusjärjestelmät: Korvausilmaventtiilien asennus Piha: Lipputangon vaihto/kunnostus Muut: Roskakatoksen uusiminen määräysten mukaiseksi Sähköautojen latausjärjestelmä Ostajan tulee tutustua huolellisesti taloyhtiön hallituksen korjaussuunnitelma-asiakirjaan. Lukijan on huomattava, että tämä kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Tämä ei ole korjausohjelmaesitys. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Karpinpuisto

Isännöitsijän yhteystiedot

info@isannointiliiga.fi/Juha Pyykkö 0503256377 Kauppalankatu 22 Lh 5, 05800 Hyvinkää

Tontin pinta-ala

2323m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Karpinkatu 6
05830, Kirjavatolppa, Hyvinkää

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.