Stefano Ramirez kiinteistönvälittäjä Roof LKV

Stefano Ramirez

Myyntineuvottelija

040 674 3132

stefano.ramirez@roof.fi

Finnish, English

Luotettavana ja määrätietoisena myynnin ammattilaisena Stefano toteuttaa asuntokauppasi tehokkaasti ja tuloksellisesti.

Stefanon monipuoliseen myyntitaustaan kuuluu asuntomyynnin lisäksi kokemusta kuluttaja- ja yrityspuolelta puhelinmyynnistä, ovelta ovelle myynnistä ja feissarina. Suurimman osan myyntiurastaan hän on kuitenkin viettänyt ständimyynnin parissa, jossa hän on myös voittanut lukuisia palkintoja. 

Myyjänä hänen vahvuuksiinsa kuuluu ratkaisukeskeisyys, aktiivisuus, kunnianhimo ja periksiantamattomuus lämminhenkistä palvelua unohtamatta. Hän mielellään ottaa haasteet vastaan vieden monimutkaisemmatkin projektit tunnollisesti alusta loppuun, aina asiakasta arvostavaa ja yksilöllistä palvelua tarjoten. Asiakaslähtöinen asenne, kattava myyntikokemus ja kyky luoda positiivisia palvelukokemuksia takaavat tyytyväisiä asiakkaita kerta toisensa jälkeen. Työssään Stefano nauttiikin eniten erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja erilaisten asuntojen parissa työskentelystä. 

Kansainvälisen taustan ansiosta kaupankäynti hoituu helposti neljällä kielellä: suomen lisäksi Stefano palvelee sinua espanjaksi, englanniksi ja portugaliksi. 

Vapaa-ajallaan hän viettää aikansa perheen ja ystävien kanssa sekä urheilun ja kuntosaliharrastuksen parissa. 

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Ota Stefanoon yhteyttä!

"Haluatko varata tapaamisen tai kaipaatko lisätietoja? Laita viestiä ja Stefano ottaa sinuun yhteyttä!"