Marjaana Heinonen

LKV, LVV

040 680 7724

marjaana.heinonen@roof.fi

Finnish, English, Swedish

Tarkka ja huolellinen Marjaana on työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa koko ikänsä, niin kotimaassa kuin ulkomailla. Vuonna 2012 paluumuuttaessaan Suomeen, Marjaana pohti mihin suuntaan lähtisi uraansa viemään. Ystävänsä suositteli kiinteistönvälitystä. Mielenkiinto alaa kohtaan oli syttynyt jo aiemmin oman huonon kokemuksen pohjalta, Marjaanan mietittyä miten olisi itse toiminut tilanteessa paremmin. Koska välitystyö vaikutti muutenkin kiinnostavalta, hän päätti tarttua haasteeseen. 

Tänä päivänä Marjaana on päässyt toteuttamaan lukuisia asuntounelmia, kouluttamaan alalle uusia ammattitaitoisia välittäjiä sekä toimimaan myyntijohtajana ja tiiminvetäjänä. Roofille hän siirtyi kesällä 2021. 

Marjaana palvelee jokaista asiakastaan suurella sydämellä ja asiakaslähtöisellä asenteella, pitäen aktiivisesti heihin yhteyttä koko prosessin ajan. Tämä pitkähermoinen välittäjä ei vähästä hätkähdä, ja hoitaa haastavammatkin asuntokaupat ammattitaidolla ja varmuudella. 

Helposti lähestyttävä Marjaana palvelee asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti kaikkeen asumiseen liittyen, aidosti välittäen. Tyytyväinen asiakas ja onnistunut asuntokauppa onkin hänelle kunniakysymys. 

Välittäminen on osa Marjaanaa myös vapaa-ajalla, jolloin hän viettää aikaa jo aikuisten lastensa kanssa sekä toimii Apua Arkeen Ry:n parissa. Myös rescuekoirat ovat hänelle sydämenasia, ja sellainen löytyykin myös kotoa. 

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Ota Marjaanaan yhteyttä!

Haluatko varata tapaamisen tai kaipaatko lisätietoja? Laita viestiä ja Marjaana ottaa sinuun yhteyttä!