Julia Oravainen Roof Tampere

Julia Oravainen

LKV, LVV

044 264 6735

julia.oravainen@roof.fi

Finnish, English

Julia vie asuntokauppasi maaliin suurella sydämellä ja ammattitaidolla. 

Ura kiinteistönvälittäjänä oli Julian unelma-ammatti jo pienestä pitäen ja intohimo näkyy työn jäljessä. Toiminnan kulmakivenä on tarkkuus sekä ensiluokkainen asiakaspalvelu, jossa työ tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Julia toteuttaa asuntokauppasi niin kuin kyseessä olisi oman kodin kaupat. 

Ihmiskeskeisyys, empaattisuus ja luotettavuus kuvaavat Juliaa välittäjänä. Hän on helposti lähestyttävä ja tulee hyvin erilaisten ihmisten kanssa toimeen, kohdaten jokaisen asiakkaan aurinkoisella asenteella. Yhteistyö hänen kanssaan on mutkatonta ja asiakkaat saavat aina laadukasta palvelua, jossa vahvan asiantuntijuuden mukana kulkee ripaus rentoutta. Kärsivällisenä persoonana Julia ei menetä hermojaan haastavissakaan tilanteissa ja tekee työtä aina parhaaseen lopputulokseen tähdäten. Parasta kiinteistönvälittäjän työssä onkin asumisunelmien toteuttaminen sekä asiakkaan ilon näkeminen onnistuneen toimeksiannon jälkeen!

Julian aktiivinen elämäntapa näkyy myös vapaa-ajalla, ja työpäivän jälkeen löydät hänet usein agilitytreeneistä kahden koiransa kanssa tai kuntosalitreenien parista. Kun aikaa jää rentoutumiselle, ei mikään voita rauhallista koti-iltaa. Usein myös tilaisuuden salliessa Julia ottaa suunnaksi entisen kotiseutunsa Kuopion, missä voi pysähtyä metsän ja luonnon rauhallisuuden äärelle. 

Julia palvelee sinua kaikissa asuntoasioissa kotikaupungissaan Ylöjärvellä sekä koko Pirkanmaan alueella.

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Ota Juliaan yhteyttä!

"Haluatko varata tapaamisen tai kaipaatko lisätietoja? Laita viestiä ja Julia ottaa sinuun yhteyttä! "