Tontti

oma

Tammisaaressa, Öbyssä, Hangon ja Tammisaaren puolivälissä, löytyy tämä upea merenrantatontti.
Rakentamaton tontti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä niin Helsingistä (110km) kuin myös Turusta (120km). Matka taittuu nopeasti 1,5tunnissa, sillä perille saakka pääsee kätevästi autolla ympäri vuoden. Tontti on ihanteellinen sen hyvän sijainnin ja kulkuyhteyksien vuoksi.
Tontille on valmiiksi haettu poikkeuslupa vapaa-ajan asunnon rakentamiseen.Lupa myönnettiin 2023 ja on voimassa 2vuotta eteenpäin. Lupa on 120m2 vapaa-ajan rakennukselle, 40m2 talousrakennukselle sekä 30m2 saunarakennukselle, saunan saa rakentaa 17m rannasta ja päärakennus 40m rannasta.
Omaa rantaviivaa on n. 55m. Tontilla on jo olemassa porakaivo, joten ainoastaan sähköliittymän hankkiminen jää ostajalle.

Tontin maasto on tasaista kangasmaastoa, joka on helppokulkuista niin lapsiperheille kuin iäkkäämmillekin ihmisille. Tontti sijaitsee suojaisessa merenlahdessa, joten jos etsit meren tarjoamia hyviä kulkuyhteyksiä myös vesiteitse, mutta pidät kuitenkin järvimäisestä maisemasta ja tyynestä ja tuulettomasta kesäpaikasta, on tämä ihastuttava tontti odottamasta juuri sinua! Ranta ja tontti on itään päin.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELUVARAUKSET:

Rolle Himmelroos, 0405321528 tai rolle.himmelroos@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN

I can provide services also in English

www.roof.fi – Get a Roof –

Vacker obebyggd strandtomt på fastlandet, fin bilväg fram. Halvvägs mellan Ekenäs och Hangö, ca 1,5h bilfärd från huvudstadsregionen.
Det finns färdigt beviljat undantagslov för byggande av fritidsbostad. Lovet är beviljat 2023 och är i kraft i 2år. Enligt det beviljade lovet får du bygga 120m2 fritidsbyggnad, 40m2 ekonomibyggnad samt 30m2 bastu. Bastun får byggas 17m från stranden, huvudbyggnaden 40m.
Terrängen är jämn och lättillgänglig, egen ca 55m strandlinje mot öst. På tomten finns färdigt en borrbrunn, endast elanslutningen faller på köparen.

VID FÖRFRÅGNINGAR OCH VISNINGAR:

Kontakta: Rolle Himmelroos på 0405321528 eller rolle.himmelroos@roof.fi

BOKA IN DIN EGEN VISNING REDAN IDAG

Pohjakuva

8049 m2