Tontti

oma

Kerroksia

2

Persoonallinen ja suojainen, isolla pihalla ja isolla sydämellä varustettu oma koti, joka tarjoaa tarvittaessa jopa viiden makuuhuoneen verran tiloja. Tämän kodin yhtenäisen oleskelu kokonaisuuden muodostaa tyylikäs keittiö ruokailutilalla sekä olohuone josta on käynti lasitetun terassin kautta omalle suojaisalle ja aidatulle piha-alueelle. Pihan tasainen nurmikkoalue, grillauspaikka ja palju tarjoavat oman viihtyisän lisänsä tässä kodissa elämiseen. Lasitettu terassi on kesäisin kuin toinen olohuone kauniiden kasvien ympäröimänä. Tämä talo lämpiää vesikiertoisen lattilalämmityksen avulla, lämmitystä on tukemassa takka ja ilmalämpöpumppu. Olohuoneen huikea huonekorkeus ja lämpimän sävyiset materiaalit ovat kaunis yhdistelmä viettää aikaa takkatulen äärellä. Alakerrassa on lisäksi kaksi makuuhuonetta ja toisen makuuhuoneen yhteydessä on oma wc-tila. Työhuone sijaitsee omassa rauhassaan saunaosaston ja kodinhoitohuoneen läheisyydessä. Sauna on tyylikäs ja se lämpiää sähkökiukaalla. Yläkerrassa on kaksi isoa makuuhuonetta jossa perheen lapsilla on hulppeat tilat pelailla ja oleskella ystävien kanssa omassa rauhassa.

Myydään määräosa 1/2 osaa kiinteistöstä, hallinnanjakosopimuksella. Asunto on kuntotarkastettu reilu vuosi sitten ilman kummempia puutteita.

Tämä huolella hoidettu ja viihtyisä koti Rekolan pientalo alueella on täydellinen valinta perheille, jotka arvostavat tilaa, mukavuutta ja käytännöllisyyttä.

+ Vankka siporex omakotitalo
+ Toimiva pohjaratkaisu
+ Vesikiertoinen lattialämmitys
+ Suojainen ja aurinkoinen oma piha
+ Laadukkaat materiaalit
+ Viihtyisä pientalo alue
+ Koulut, päiväkodit ja harrastus mahdollisuudet kävely etäisyydellä
+ Juna-asema ja bussipysäkki lähellä

Esittelyt ja lisätiedot:
antti.pohjanmeri@roof.fi / P. 040-5037169

Hintatiedot

Velaton hinta

519 000 €

4254 €/m2

Myyntihinta 519 000 €

Kiinteistövero 770

Lämmityskustannukset (sähkö, €/kk) 208,00 €

Jätehuoltokustannukset 50,00 €

Kadun puhtaanapitokustannukset 25,00 €

Muut kustannukset Esitetyt asuinkustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla suurempia tai pienempiä riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista tai palveluntarjoajasta

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

92-73-270-6

Energialuokka

D2018

Tontin pinta-ala

1683m2

Tontin omistus

oma

Rakennusoikeus, m2

Rakennusoikeus käytetty.

Kaava, m2

Vantaan kaupunki p. 09-83911

Sijainti

Riitantie 6B
01400, Rekola, Vantaa

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.