Tontti

oma

Kerroksia

1

Uniikki ja moderni omakotitalo maalaismaisemissa.

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan yksitasoiseen omakotitaloon joka tarjoaa modernia mukavuutta ja idyllistä maalaismaisemaa. Tämä vaaleaksi rapattu koti on suunniteltu vastaamaan vaativankin perheen tarpeita.

Kodin tilat ja toiminnot

Kolme tilavaa makuuhuonetta ja monikäyttöhuone tarjoavat runsaasti tilaa perheen eri tarpeisiin. Monikäyttöhuone toimii täydellisesti etätyöhuoneena tai vaikkapa vierashuoneena. Olohuone ja keittiö muodostavat kodin sydämen jossa korkea huonekorkeus ja suuret ikkunat luovat avaran sekä valoisan tunnelman. Tilaa jakaa upea kaksipuolinen kiertoilmatakka joka tuo lämpöä ja tunnelmaa molempiin tiloihin.

Maalaismaisemat ja jokimaisema

Suurista ikkunoista avautuvat upeat maalaismaisemat joen suuntaan. Tämä koti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta suoraan omasta olohuoneesta käsin. Takapihan yksityisyys ja mahdollisuus esimerkiksi trampoliinille tekevät pihasta täydellisen leikkipaikan lapsille.

Arkea helpottavat toiminnot

Erillinen kodinhoitohuone tuo arkeen toimivuutta ja helpotusta. Lisäksi kodin spa-osasto tarjoaa täydellistä rentoutumista. Erillisessä poreammeessa ja näyttävällä lasiseinällä varustetussa saunassa voit nauttia ylellisestä kylpylätunnelmasta. Ulkona sijaitseva puilla lämpiävä palju on taas täydellinen paikka viettää kesäiltoja ystävien kanssa.

Pihapiiri ja ulkotilat

Talon yksityinen pihapiiri sijaitsee kadun viimeisenä talona tarjoten rauhaa ja omaa tilaa. Viereinen joki tarjoaa mahdollisuuden rentouttaviin hetkiin mato-ongella tai melontaretkiin kohti merta. Etupihalla on runsaasti parkkitilaa ja sähköautolle on latausmahdollisuus. Lisäksi etupihalla sijaitsee käytännöllinen ulkovarasto.

Energiatehokkuus ja mukavuus

Talo lämpiää energiatehokkaalla vesi-ilmalämpöpumpulla ja vesikiertoisella lattialämmityksellä mikä takaa miellyttävän lämpötilan ympäri vuoden. Aurinkokeräimet avustavat käyttöveden lämmityksessä ja koneellinen ilmanvaihto huolehtii sisäilman raikkaudesta.

Harvinainen tilaisuus

Tämä on todella uniikki kokonaisuus, jollaista on harvoin tarjolla. Tartu tilaisuuteen ja tule ihastumaan tähän moderniin maalaisidylliin paikan päälle!

At your service

Stefan von Harpe LKV
Roof Espoo
Myyntijohtaja
p. 0400 377 358
stefan@roof.fi

Pohjakuva

158 m2

Array


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

798 000 €

5051 €/m2

Myyntihinta 798 000 €

Kiinteistövero 1260 euroa / vuosi

Jätehuoltokustannukset 60,00 €

Kadun puhtaanapitokustannukset 30,00 €

Muut kustannukset Sähkön kokonaiskulutus noin 16000kwh/vuosi. Sisältää lämmityksen ja taloussähkön.

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

49-45-17-13

Kiinteistön nimi

17

Energialuokka

C2013

Tontin pinta-ala

1160m2

Tontin omistus

oma

Kaava, m2

Espoon kaupunki puh. 09-81621

Sijainti

Opaalitie 13
02780, Kurttila, Espoo

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.