Tontti

oma

Kerros

1/ 1

Ennakkomarkkinoinnissa paritalon puolikas. Arvioitu valmistuminen syyskuu 2024. Paritalo tullaan jakamaan hallinnanjakosopimuksella.

Tämä yksitasoinen koti tekee heti vaikutuksen ja se soveltuu erinomaisesti eri elämäntilanteisiin. Asunto sopii loistavasti niin lapsiperheelle, kuin tilaa kaipaavalle pariskunnalle. Kodin keskipisteenä toimii olohuoneen ja keittiön yhdistelmä. Olohuoneesta on käynti omalle terassille ja pihalle. Kolme makuuhuonetta on hyvän kokoisia. Lisämukavuutta asumiseen tuo tilava kodinhoitohuone, erillinen wc sekä saunallinen kylpyhuone, jonne pääset löylyihin päivän päätteeksi.

Lämmitysmuodoksi tulee maalämpö ja lämmönjako tapahtuu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Kodissa ei siis ole pattereita, joka helpottaa sisustamista. Asunnossa on myös tehokas viilennys ilmanvaihtokanavien kautta.

Huoneiston ulko-oven vieressä on autokatos ja tekninen tila.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:
Henna Haapasalo
045 317 9500
henna.haapasalo@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?
I can provide services also in English

Get a roof

Pohjakuva

99 m2

4h+k+khh+kh+sauna


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

349 000 €

3525 €/m2

Myyntihinta 349 000 €

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

418-425-11-233

Kiinteistön nimi

PIKKUPIRTINMÄKI

Energialuokka

A2018

Tontin pinta-ala

0m2

Tontin omistus

oma

Rakennusoikeus, m2

Rakennusoikeus on 217 m² ja koko rakennusoikeus on käytetty.

Kaava, m2

Alueelle ei ole tiedossa merkittäviä muutoksia per. 18.12.2023, eikä lähiympäristössä ole vireillä asemakaavoja. Alueella on vireillä Sääksjärven osayleiskaava, jonka materiaaleihin voi tutustua täällä: https://www.lempaala.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaavoitus-ja-maankaytto/kaavoitus/yleiskaavoitus/vireilla-olevat-yleiskaavat/12020-saaksjarven-osayleiskaava/ 12020 Sääksjärven osayleiskaava Lempäälän kunta on käynnistänyt Sääksjärven osayleiskaavan laatimisen keväällä 2017. Suunnittelualue sijaitsee Lempäälän kunnan pohjoisosassa lähellä Tampereen kaupungin ja Pirkkalan kunnan rajaa. Kaavoitettavan alueen pinta-ala on noin 17,5 km² ja se kattaa alueen oheisen kuvan mukaisesti. Yleiskaavan tavoitteena on muodostaa yhteinen näkemys siitä, millaiseksi Sääksjärven aluetta halutaan tulevaisuudessa kehittää maankäytön ja yleiskaavassa ratkaistavien asioiden osalta. Ostajan tulee tutustua huolellisesti alueen kaavoitukseen edellä mainitun linkin kautta.

Sijainti

Sipilänpolku 5 as 1
33880, Lempäälä, Lempäälä

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.