Tontti

oma

Kerroksia

1

Yksitasoinen täystiilitalo rauhaisalla pientaloalueella Nurmijärven kirkonkylän palveluiden tuntumassa.

Avaralla pohjaratkaisulla varustetussa talossa on tehty kattavasti remontteja. Kotiin astutaan sisään tilavaan laattalattiaiseen eteiseen, josta eteen aukeaa olohuone, jonka katto on nostettu korkealle. Olohuoneesta on käynti takapihan osittain katetulle terassille ja tunnelmaa huoneeseen luo avotakka. Ruokailutila ja keittiö asettuvat osittain avoimesti olohuoneen vierelle, eikä tila lopu kesken isonkaan ruokapöydän kanssa. Keittiön vieressä on lisäksi apukeittiöksi tai vaikka varastotilaksi taipuva huone, jonka yhteydessä on kylmiö ja huoneesta on käynti autokatokseen. Talon kolme makuuhuonetta asettuvat rinnakkain talon toiselle reunalle ja olohuoneen vierellä sijaitsevassa päämakuuhuoneessa on isot liukuovikaapistot. Arjen sujuvuutta kodissa lisää myös erillinen wc sekä kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä. Kodin sydämenä on kunnon puusauna tyylikkäästi remontoidun kylpyhuoneen yhteydessä. Talon yhteydessä on lisäksi autotalli, joka taipuu näppäräksi säilytys- ja harrastetilaksi.

Kiinteistö sijaitsee isolla tontilla, jossa talo on asetettu mukavasti tienpuoleiseen reunaan luoden ison ja suojaisan takapihan. Piha-alueella on leikkimökki ja runsaasti tilaa temmeltää tai vaikka harrastaa puutarhan hoitoa. Kiinteistöllä on jäljellä myös rakennusoikeutta.

Sijainti Nurmijärven kirkonkylän läheisyydessä tarjoaa niin hyviä ulkoilureittejä kuin kattavat palvelut kävelymatkan etäisyydellä.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Mira Järvinen, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
040 8350271 / mira.jarvinen@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English
Jag kan betjäna också på svenska.

Onko oma asuntosi myymättä? Kauttani saat maksuttoman arvion asunnostasi sekä tarjouksen myyntityöstä. Soita 040-835 0271!

Get a ROOF!
www.mirajärvinenlkv.fi
www.roof.fi

Pohjakuva

120 m2

4h, k, kph, s, wc, khh, var, at, ak


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

265 000 €

2208 €/m2

Myyntihinta 265 000 €

Kiinteistövero 681,42 €/v (2024)

Jätehuoltokustannukset 54,00 €

Kadun puhtaanapitokustannukset 20,00 €

Muut kustannukset Lämmityksessä ei ole käytettyö öljyä tai puuta vuonna 2023, jonka myötä sähkönkulutus ollut 30069kWh/v sisältäen lämmitys - ja käyttösähkön (erittäin voimakkaalla lämmityksellä, raporttia ei saatavilla). Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus 306 euroa/kk perustuu viimeisen vuoden 2023 kustannuksiin, sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta on ollut keskimäärin 7,5 senttiä) ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Sähkö-, vesi-, jätevesi- ja puhtaanapitokulut kulutuksen mukaan. Kulutusperusteiset kustannukset voivat vaihdella merkittävästikin riippuen mm. sopimuksista, kulutustottumuksista ja henkilömääristä. Todelliset kustannukset voivat siis olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Varainsiirtovero 3%.

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

543-402-32-32

Kiinteistön nimi

K 213 T 4

Tontin pinta-ala

1270m2

Tontin omistus

oma

Rakennusoikeus, m2

Kiinteistön kaavanmukainen enimmäiskerrosala on 250 m²

Kaava, m2

Nurmijärven kunta asiakaspalvelusihteeri / kaavoitus Pirkko Veijanen pirkko.veijanen@nurmijarvi.fi 040 317 2394 AO1= Rakennuspaikalle saa rakentaa 1-kerroksisen 1 asunnon käsittävän rakennuksen. Autotalli-, talous- ym. aputilat on sijoitettava päärakennuksen yhteyteen. Rakennuspaikan enimmäiskerrosala on 250 m2.

Sijainti

Aropellontie 8
01900, Kirkonkylä, Nurmijärvi

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.