Tontti

oma

Kerros

1/ 1

Upea yksitasoinen 2020 valmistunut koti omalla tontilla Simonlaaksossa!

Modernissa ja avarassa pohjaratkaisussa on asumisen sujuvuus huomioitu loistavasti. Kodin sydämenä on yhdeksi isoksi tilaksi yhdistyvä tyylikäs vaalea avokeittiö sekä olohuone, jossa tunnelmaa luo kaunis takka. Tilasta on käynti takapihan lasitetulle terassille, joka tarjoaa yhden huoneen lisää keväästä pitkälle syksyyn. Asunnon kaikki kolme makuuhuonetta asettuvat talon toiseen päätyyn ja ovat varustettu vaatekaapein. Noin 14 m² päämakuuhuoneeseen mahtuu tarvittaessa työpistekin. Lisäksi voit halutessasi jakaa olohuoneesta neljännen makuuhuoneen rakentamalla seinät eteisen puoleiseen päähän. Säilytystilaa löytyy kaapistojen lisäksi omasta varastohuoneesta, jonne on oman sisäänkäynnin lisäksi kulku myös eteisestä. Kodinhoitohuoneesta löytyy myös reilusti kaappitilaa ja oma uloskäynti. Wc vuoroistakaan ei tarvitse tässä kodissa kiistellä, sillä niitä löytyy kaksi kappaletta. Kodin kruunaa upea tilava kylpyhuone kahdella suihkulla ja tyylikkäällä lasiseinäisellä saunalla.

Kiinteistö on jaettu hallinnanjakosopimuksella kahdeksi määräosaksi, joka tuo omakotitalomaisen vapauden hallita omaa aluetta ja rakennuksen omaa osaa koskevia päätöksiä. Paritalon asunnot yhdistyvät toisiinsa ainoastaan katoksen kautta eli yhteistä seinää ei ole ja piha-alueet ovat erilliset. Asunnon pihassa on parkkitilat kahdelle autolle ja hallinta-alueen oleskelupiha asettuu suojaisasti talon sivulle sekä takapihan lasitetun terassin ympärille.

Koti sijaitsee Vantaan Simonlaakson rauhaisalla pientalovaltaisella asuinalueella, jossa lähialueelta löytyvät niin koulu kuin päiväkoti sekä kattavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Linja-autopysäkki sijaitsee kodin läheisyydestä. Hiekkaharjun juna-asemalle on matkaa noin 2 km kuten myös Tuusulan väylälle, jonka kautta pääsee omalla autolla liikkumaan sujuvasti eri suuntiin.

Varaa oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan tähän upeaan asuntoon!

YHTEYDENOTOT:

Asta Leskinen
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KilAT
050 371 0644 / asta.leskinen@roof.fi
www.astaleskinen.fi

Get a roof!

Pohjakuva

121 m2

4-5 h, avok, kph, s, wc, khh, var, las. ter.


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

439 000 €

3643 €/m2

Myyntihinta 439 000 €

Kiinteistövero 550,12 €/v (2023)

Jätehuoltokustannukset 56,00 €

Kadun puhtaanapitokustannukset 19,00 €

Muut kustannukset Sähkönkulutus on ollut 12177 kWh/v (2023) neljän hengen kulutuksen mukaan sisältäen talous- ja lämmityssähkön sekä neljän asunnon kesken jakautuvan hulevesipumpun 1200 kWh:n/2023 sähkönkulutuksen. Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus ( 220,79 euroa/kk) perustuu vuoden 2023 kustannuksiin, sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta on ollut 11,91 senttiä) ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Sähkö-, vesi-, jätevesi- ja puhtaanapitokulut kulutuksen mukaan. Kulutusperusteiset kustannukset voivat vaihdella merkittävästikin riippuen mm. sopimuksista, kulutustottumuksista ja henkilömääristä (nykyiset toteumat neljän henkilön käytöllä). Todelliset kustannukset voivat siis olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät.

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

92-65-508-15

Energialuokka

B2018

Tontin pinta-ala

331m2

Tontin omistus

oma

Kaava, m2

Erillinen sitova tonttijako. Ao2= Pientalojenkorttelialue. Kun tontti on pienempi kuin 1200 m2, sille saa rakentaa yhden asuinrakennuksen. Suurin sallittu kerrosala on 35 %m tontin pinta-alasta, kuitenkin enintään 350 m2. Kun tontti on suurempi kuin 1200 m2, sille saa rakentaa kaksi erillistä asuinrakennusta. Suurin sallittu yhteenlaskettu kerrosalamäärä on tällöin 400 m2. Tonteille on varattava 1,5 autopaikkaa asuntoa kohden. Vantaan kaupunki / Kaavoitus p. 09 839 11

Sijainti

Kihokkitie 4 B
01350, Simonlaakso, Vantaa

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.