Yhtiövastike

260,75 €

Tontti

oma

Kerros

1-2/ 2

AINUTLAATUINEN MUUTTOVALMIS ASUNTO OY YLÖJÄRVEN METTISTÖN VALKO OMALLA PIHASAUNALLA!

NYT SAAT KAUPANPÄÄLLE ULKOTERASSIN LASITUKSEN JA VUODEN 2024 HOITOVASTIKKEET!
ETUUDEN ARVO N.7000 €

Asunto Oy Ylöjärven Mettistön Valko on laadukkaita ja huolellisesti suunniteltuja kahden kerroksen asuntoja, joissa asumisviihtyvyyteen on todella panostettu. Oma tontti ja maalämpö pitävät asumiskustannukset alhaisena. TALOYHTIÖLLÄ EI OLE MYÖSKÄÄN YHTIÖLAINAA! Jokaiseen asuntoon kuuluu osittain katettu terassi lasitus- ja jacuzzi optiolla, oma PIHASAUNA suihkulla, katettu autopaikka lämmityspistokkeella (valmius myös sähköauton latausasemalle) ja oma ulkovarasto.

Asunto Oy Ylöjärven Mettistön Valko on laadukkaita ja huolellisesti suunniteltuja kahden kerroksen asuntoja, joissa asumisviihtyvyyteen on todella panostettu. Oma tontti ja maalämpö pitävät asumiskustannukset alhaisena. Jokaiseen asuntoon kuuluu osittain katettu terassi lasitus- ja jacuzzi optiolla, oma PIHASAUNA suihkulla, katettu autopaikka lämmityspistokkeella (valmius myös sähköauton latausasemalle) ja oma ulkovarasto.

Kodeissa on vesikiertoinen lattialämmitys ilman vanhanaikaisia pattereita helpottamaan sisustamista. Selkeä pohjaratkaisu, tilavat makuuhuoneet, avara olohuone, vinyylilankkulattiat, paljon säilytystilaa, 3x erillis-WC:tä ja portaiden alla pieni ylimääräinen vaatehuone nostavat asumisen tasoa.

Ylöjärven Mettistö sijaitsee Länsi-Tampereen rajalla ja muodostaa uuden ja upean asuinalueen luonnon helmaan. Viereisen Lielahden iso kauppapaikka tarjoaa alueen asukkaille monipuoliset palvelut ja toimintaa kaikenikäisille. Tampereen keskustaan vain 10 min. ajomatka, unohtamatta Ylöjärven oman keskustan palveluita. Pienemmät ostokset hoituvat kätevästi Siivikkalan omassa lähikaupassa lyhyen kävelymatkan päässä. Lapsiperheille alueelta löytyvät myös Siivikkalan koulu ja päiväkodit.

Uudesta pientaloalueesta pyritään rakentamaan luonnonläheinen ja kaavoitettujen alueiden ympärille halutaan jättää luontoa, jotta alueen asukkaat voisivat nauttia laajoista virkistysalueista. Katurakenne on pyritty luomaan verkkomaiseksi, jotta liikenne jakautuisi tasaisesti asuntokaduille. Alueelta löytyy vaihtoehtoisia reittejä autoilijoille, pyöräilijöille ja kävelijöille.

Omista pala unelmaa!

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Marika Virkki
050 366 7211
marika.virkki@roof.fi

Pohjakuva

75 m2

3h,k,kph,3x wc,vh,pihas.


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

302 000 €

4054 €/m2

Myyntihinta 302 000 €

Yhtiövastike 260,75 €

Hoitovastike 260,75 €

Vesimaksu 20 €/hlö/kk

Autopaikan kustannukset(€/kk) 15

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Ylöjärven Mettistön Valko

Isännöitsijän yhteystiedot

Isännöintitoimisto Taloasema Mika Kärkkäinen Puh: 050 547 6738

Energialuokka

B2018

Autokatosten määrä

6

Tontin omistus

oma

Sijainti

Killintie 14
33400, Siivikkala, Ylöjärvi

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.