Yhtiövastike

880,00 €

Tontti

oma

Kerros

1/ 2

Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan kotiin Kauklahden idyllisissä kylämaisemissa.

Tämä moderni ja valoisa koti tarjoaa ainutlaatuisen näkymän vehreään metsikköön, joka on täynnä pikkulintuja ja leikkisiä oravia. Vehreät ikkunanäkymät tuovat luonnon lähelle ja tarjoavat rauhoittavan ympäristön asumiseen. Terassille paistaa aurinko koko päivän, luoden täydellisen tilan viherpeukalolle toteuttaa unelmiaan kasvatuslaatikoiden, kukkapenkkien ja amppelien avulla. Terassia on mahdollista laajentaa omien tarpeiden mukaisesti.

Olohuoneessa voit nauttia takkatulen loimusta. Asumismukavuutta lisää myös vesikiertoinen lattialämmitys.

Asunnon käytännöllisyys korostuu autokatoksen tarjoamalla tilalla, jossa voit auton lisäksi säilyttää vaikka polkupyörää. Lämpöpistoke ja mahdollisuus asentaa sähköauton latauspistoke omalla kustannuksella tekevät tästä kodista erinomaisen valinnan ympäristötietoiselle asukkaalle.

Rauhallinen sijainti ilman läpikulkuliikennettä luo rauhallisemman ympäristön asumiseen. Talon takaa lähtevä kävelytie johdattaa lähialueen ulkoilureiteille metsä-, kartano- ja peltomaisemiin. Taloyhtiön sisäpihalla sijaitsevat keinut ja hiekkalaatikko tuovat iloa ja aktiviteetteja perheen pienimmille. Päiväkodit ja koulut sijaitsevat lähistöllä sekä alueella on hyvät liikenneyhteydet.

Puolilämmin ulkovarasto tarjoaa kätevän säilytystilan ja hyllyt kuuluvat kauppaan, mikä tekee säilytyksen järjestämisestä entistä helpompaa.

Tule ihastumaan tähän upeaan kotiin, joka tarjoaa modernia asumista luonnonläheisessä ympäristössä, täynnä käytännöllisiä ratkaisuja ja rauhallisuutta!

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:
Minna Uski, LKV / 044 328 6248 tai minna.uski@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN!

Hintatiedot

Velaton hinta

349 000 €

4363 €/m2

Myyntihinta 298 684 €

Velkaosuus 50 315 €

Yhtiövastike 880,00 €

Rahoitusvastike 496,00 €

Hoitovastike 384,00 €

Vesimaksu 16 oma mittari

Muut kustannukset Vesimaksu 16 €/hlö/kk on ennakkomaksu ja todellisesta kulutuksesta tasausmaksu kerran vuodessa. Yhtikokouksessa 29.5.2023 hallitukselle myönnettiin valtuudet periä lisää tai jättää perimättä osakkeenomistajilta enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaavan määrän verran vastikkeita yhtiön talouden niin vaatiessa tai salliessa. Muuton yhteydessä ilmoitettava vesimittarilukema isännöitsijätoimistolle.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2022

IV-kanavien nuohous tehty LK Ilmanvaihtopalvelu Oy:n toimesta

2023

Sähköverkkoon liitettyjen palovaroittimien uusiminen


Tulevat korjaukset ja remontit

Piha - Aluevarusteiden puuosien huoltokäsittelyä ja kunnostamista jakson aikana. Aluevalaistuksen parantaminen jakson aikana. Maanpainumien korjaaminen (rakentajan vastuulla). Perustukset ja runko - Perusmuurien ulkopuolisen kosteuseristeen korjaaminen (rakentajan vastuulla). Julkisivut - Julkisivujen puuosien huoltomaalauksen suunnittelu jakson aikana. Terassit - Terassien kunnon seuranta (pintakäsittely on osakkaan vastuulla) Ikkunat ja ulko-ovet - Ikkunoiden huoltokierrokset (lukituksien öljyäminen, käyntien säätämiset, karmien huoltomaalausta sekä muovisien lasilistojen uusimista) 2026. Katto - Kunnon seuranta jakson aikana Huoneistojen märkätilat - Pesuhuoneiden kosteuskartoitus tehty 2023. Kopolaattojen korjaukset ja tulvakynnysten uusiminen 2023 (rakentajan vastuulla). Yleiset tilat - Pyörävaraston luiskan uusiminen 2023. Lämmitysjärjestelmä - Energiakartoituksen teettäminen 2024-2025 Vesi- ja viemärijärjestelmä - Vakiopaineventtiilin asentaminen vesimittarilta lähtevään kylmävesijohtoon 2024. Huoneistovesimittarien uusiminen. Huoneistojen sisäpuolisten viemäreiden kannakointien korjaukset (rakentajan vastuulla). Ilmanvaihto - Kunnon seuranta jakson aikana Kunnon seuranta jakson aikana. llmanvaihtokanavien nuohous suoritettu 2022. Radonimureiden toiminnan seuraaminen C-talossa. Sähkö- ja tietojärjestelmä - Tietojärjestelmän päivitys 2024. Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Espoon Valkaman Valssi

Isännöitsijän yhteystiedot

Isännöintipalvelu Isarvo Oy Harri Riekkinen 044 761 0266 espoo@isarvo.fi

Yhtiön tilat ja varustelu

Ulkoiluvälinev. Kaapeli TV, taloyhtiölaajakaista. Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen Taloyhtiöllä lainattava ruohonleikkuri, lumikolat, tikkaat, maalia huoltomaalauksia varten.

Energialuokka

C2018

Tontin pinta-ala

4824m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Asgård 3
02780, Kauklahti, Espoo

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.