Yhtiövastike

458,20 €

Tontti

vuokrattu

Kerros

2/ 3

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään kotiin joka sijaitsee Helsingin Puotilassa. Tämä kauniisti vuonna 2021 remontoitu asunto tarjoaa kodikasta ja modernia asumista parhaimmillaan.

Astuessasi sisään huomaat ensimmäisenä keittiön joka on suunniteltu niin kotikokkien kuin herkkujen ystävien tarpeita ajatellen. Riittävästi kaappeja ja laskutilaa tarjoava keittiö kutsuu luomaan makuelämyksiä ja nauttimaan ruoanlaitosta.

Kylpyhuone on todellinen katseen­­­­v­angitsija modernien kalusteidensa ja tyylikkään ilmeensä ansiosta. Täällä voit rentoutua ja hemmotella itseäsi päivän päätteeksi tai valmistautua energiseen päivään.

Makuuhuoneessa tila ja järjestys ovat avainsanoja. Tilavan makuuhuoneen lisäksi löydät erillisen vaatehuoneen jonne saat vaatteesi järjestykseen vaivattomasti.

Olohuone kutsuu viihtymään. Huoneeseen asennetut näyttävät led-listat luovat miellyttävää ja tunnelmallista valaistusta ja tilaa huonekaluille löytyy runsaasti. Lisäksi olohuoneesta on käynti omalle parvekkeelle jossa voit nauttia aamukahvista ja kauniista maisemista.

Koko asunnon harmoninen värimaailma luo rauhallisen ja yhtenäisen tunnelman joka tekee tästä todella kauniin kokonaisuuden.

Tule ja ihastu tähän upeaan kotiin joka yhdistää tyylin, toimivuuden ja kodikkuuden täydellisesti.

Soita ja sovi oma yksityisesittelysi.

At your service

Stefan von Harpe LKV
Roof Espoo
Myyntijohtaja
p. 0400 377 358
stefan@roof.fi

Pohjakuva

56 m2

2h+k+kph+vh+p