Yhtiövastike

180,98 €

Tontti

valinnainen vuokratontti

Kerros

4/ 4

Hissi

On

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan asuntoon, joka tarjoaa modernit puitteet ja mukavan asumiskokemuksen!

Asunnon pohjaratkaisu on selkeä ja toimiva. Kaunis ja moderni kylpyhuone tarjoaa tilaa myös pesutornille. Kodin sydän on avokeittiö-olohuone, josta on pääsy omaan ranskalaiseen parvekkeeseen. Asunto sijaitsee ylimmässä kerroksessa, kerroksessa 4/4

Hyvän sijainnin merkitystä ei voi liikaa korostaa. Sepänkylä tarjoaa asukkailleen ainutlaatuisen yhdistelmän luonnonläheisyyttä ja keskeistä sijaintia. Alueelta lähtee lenkkeilypolkuja metsään, ja samalla se sijaitsee erinomaisesti Mankkaan ja Kauniaisten välissä.

Sepänkylä on haluttu asuinalue, ja sen sijainti tarjoaa nopeat yhteydet Turun moottoritielle ja Kehä II:lle sekä Länsiväylälle. Helsingin keskustaan pääset noin 20 minuutissa. Alueella sijaitsevat lähikoulut, kuten Taavinkylän ja Smedsbyn ala-asteet sekä esikoulut, ja lisäksi läheltä löytyy suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja.

Sepänkylän lähistöllä on myös hevostalleja, ja Mankkaa ja Kauniainen tarjoavat monipuoliset palvelut sekä laadukkaat ruokakaupat. Mankkaalla sijaitsee kuuluisa Tapiola Golf sekä Retail park Bredis, josta löytyy lukuisia erikoisliikkeitä, kuntosalit ja lasten sisäleikkipuisto.

Kauniaisten juna-asemalle on lyhyehkö kävelymatka, ja alueelta on hyvät bussiyhteydet sekä Tapiolaan että Jorviin. Tapiolaan ja Iso Omenaan ajaa vain 10 minuutissa, ja molemmista löytyy metroasemat sekä laaja valikoima ravintoloita ja muita palveluita.

Pohjakuva

29 m2

1h+kt (yhtiöjärjestyksen mukaan)


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

165 000 €

5789 €/m2

Myyntihinta 165 000 €

Yhtiövastike 180,98 €

Hoitovastike 114,00 €

Vesimaksu 16 oma mittari

Muut kustannukset Vesimaksuennakko 16 € / kk / hlö. Vesi kulutuksen mukaan, oma mittari. Huoneistokohtaisesti kulutetusta kylmästä ja lämpimästä käyttövedestä suoritettava vesivastikkeen suuruus arvioidaan ja määrätään aluksi huoneistoissa asuvien henkilöiden lukumäärän perusteella ja se tasataan huoneistokohtaisen mittauksen perusteella todellista kulutusta vastaavaksi. Asunnoissa on asuntokohtainen kylmän- ja lämpimän veden mittari. Vedenkulutusta voi seurata asukasporttaalin kautta. Autopihapaikka 15,00 € / kk Autokatospaikka 20,00 € / kk

Tehdyt korjaukset ja remontit

Yhtiössä tehdyt huomattavat kunnossapito- ja muutostyöt 2021 Ensimmäisen vuoden takuutarkastus ulkopuolisen tahon kanssa ja korjausten suorittaminen rakennuttajan kanssa.


Tulevat korjaukset ja remontit

2023

Parkkialueen latauskartoitus , LPA alueen istutusten lisääminen ja vanhojen hoitaminen. Lisätietoa per. 4/

2024

Latauskartoituista ei ole tehty, muuten pihaa on hoidettu suunnitelmallisesti. 10 auto-osaketta on varustettu lataus mahdollisuudella. ASUNTO-OSAKEYHTIÖN KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS Asunto-osakeyhtiölaki

1599

/

2009

KH OM-1

0560

, LVI OM-0

0426

, RT OM-2

1441

määrää, että asunto-osakeyhtiön hallituksen on esitettävä jokaisessa varsinaisessa yhtiökokouksessa kirjallinen selvitys tarpeesta sellaiseen yhtiön rakennusten ja kiinteistöjen kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, joka vaikuttaa olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin. Lisäksi hallituksen on annettava kirjallinen selvitys yhtiössä suoritetuista huomattavista kunnossapito- ja muutostöistä ja niiden tekoajankohdista. Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Espoon Peurapuisto

Isännöitsijän yhteystiedot

Isännöintitoimisto Oiva Isännöinti Vantaa Oy Vernissakatu 4 01300 Vantaa Isännöitsijä Markku Laine 010 755 6040 Vernissakatu 4 01300 Vantaa

Yhtiön tilat ja varustelu

Yhtiön välittömään hallintaan jäävät tilat: Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat yhtiön lämmönjakohuone, sähköpääkeskus, teletilat, huoneistojen irtaimistovarastot, siivouskomero sekä lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastoja. A-talon irtaimistovarasto toimii kriisitilanteessa yhtiön väestönsuojatilana. Korttelin yhteiselle pihalle rakennetaan varastorakennus ja pihasauna. Varastorakennuksessa ja pihasaunan yhteydessä on yhteisiä ulkoiluvälinevarastoja. Tonttien kesken on laadittu yhteisjärjestelysopimus, jossa sovitaan mm. pihan, leikkialueiden, jätepisteiden, pysäköintipaikkojen yhteiskäytöstä. Yhtiön suorituskyvyttömyysvakuutus on voimassa. Yhtiötä sitoo 5.10.2019 allekirjoitettu yhteisjärjestelysopimus, joka koskee tontteja 49-55-8-6, 49-55-8-8 ja 49-55-8-9 sekä hallinnanjakosopimus, joka koskee LPA-tonttia 49-55-8-6 Pihasauna varattavissa YIT Plussan kautta ke-su klo 17-22.00 ajalla. Vuoro varataan ja maksetaan sitä kautta. Ohjeet liitteenä. Saunan oven PIN -koodit ovat henkilökohtaisia, koodin perän tulee #-merkki. Sama PIN -koodi toimii saunan varausta tehdessä salasanana (YIT Plus -palvelussa). Ilmanvaihtojärjestelmät: Koneellinen tulo- ja poisto Yhtiön laajakaista DNA taloyhtiölaajakaista 10M Antennijärjestelmä: Kaapeli-tv (DVB-C)

Energialuokka

B2018

Tontin pinta-ala

2291m2

Tontin omistus

valinnainen vuokratontti

Tontin Vuokranantaja

Ålandsbanken tonttirahasto

Tontin vuokra

54196.39

Tontin vuokra-aika

2048-09-02 00:00:00.000

Sijainti

Peuraniitty 1
02750, Sepänkylä, Espoo

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.