Yhtiövastike

206,00 €

Tontti

vuokrattu

Kerros

1/ 6

Hissi

On

AVARA YKSIÖ RAUHALLISELLA SIJAINNILLA!

Erityisen tilava yksiö, jossa reilusti tilaa kaikille kodin toiminnoille; tämä koti on helppo kalustaa!
Yksiöksi harvinainen kulmahuoneisto, joten asuntoon tulvii valoa kahdesta suunnasta ja peräti kolmesta ikkunasta.
Hyvin varustellussa keittiössä on saarekkeen ansiosta hyvin työskentelytilaa ja isommankin ruokapöydän saat sijoitettua keittiön viereen, kauniin pariovellisen ranskalaisen parvekkeen eteen.
Itse huonetila on selkeä ja siitä löydät paikat niin sohvaryhmälle kuin sängyllekin.
Eteisessä on reilun kokoinen kaapisto vaatesäilytykseen ja lisätilaa tuo tarvittaessa huoneistolle kuuluva kellarikomero.
Kylpyhuoneessa on mukavuuslattialämmitys ja tilaa myös pyykkihuollolle; halutessasi saat helposti pesutorninkin mahtumaan tilaan.

Taloyhtiö on uudehko, vuonna 2017 valmistunut yhtiö ja sen sijainti rauhallisella, pääosin pientaloalueella tarjoaa mm. viehättäviä ulkoilualueita; vaikkapa Siltalanpuiston kautta Keravanjoen tai Vantaanjoen varteen.
Läheltä löydät myös mm. Tammiston kattavat palvelut.

Ota nopeasti yhteyttä ja sovi aika esittelyyn:
Tomi Haltia
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT
puh: 040 825 2396
s-posti: tomi.haltia@roof.fi

Service also in English!

Pohjakuva

35 m2

1h+avok+kph (yhtiöjärj. mukaan 1h+k+ranskal.parv.)


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

148 000 €

4229 €/m2

Myyntihinta 148 000 €

Yhtiövastike 206,00 €

Hoitovastike 119,00 €

Vesimaksu 18 €/hlö/kk

Autopaikan kustannukset(€/kk) 70

Muut kustannukset Kerhohuoneen vuokraus 30,00 €. Pesulan käyttömaksu 12,00 €. Vesimaksu on ennakkomaksu ja veloitetaan todellisen kulutuksen mukaan. Maksu tasataan vuosittain vuodenvaihteessa. Taloyhtiön hallitukselle on myönnetty valtuutus periä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa 2 kuukauden ylimääräiset vastikkeet. Ylimääräisiä vastikkeita ei ole peritty. Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Tehdyt korjaukset ja remontit

Yhtiön rakennus on valmistunut vuonna 2017 eikä merkittäville korjauksille ole ollut tarvetta.


Tulevat korjaukset ja remontit

Kunnossapitotarveselvitys: "Talo on valmistunut joulukuussa 2017 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti oakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin." Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista. Taloyhtiö on reklamoinut rakentajaa julkisivun ohutrappauksessa havaituista ongelmista takuun alaisena rakennusvirheenä. Asia on kesken. Lisätietoja saatavissa välittäjältä. Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, aikataulusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Helsingin Siltapuisto

Isännöitsijän yhteystiedot

Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Hanna Laitinen puh: 020 748 1017 s-posti: hanna.laitinen@kiinteistotahkola.fi

Yhtiön tilat ja varustelu

kokoontumistila.

Energialuokka

C2013

Tontin pinta-ala

4270m2

Tontin omistus

vuokrattu

Tontin Vuokranantaja

Helsingin kaupunki

Tontin vuokra

85017.6

Tontin vuokra-aika

2080-12-31 00:00:00.000

Sijainti

Pläsinpellonkuja 4
00740, Siltamäki, Tapaninvainio, Helsinki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.