Yhtiövastike

167,67 €

Tontti

oma

Kerros

1/ 3

Edullinen tehoyksiö hyvin hoidetussa taloyhtiössä Leppävaaran kattavien palvelujen ja liikenneyhteyksien äärellä

Haluaisitko asua lähellä luontoa, mutta samalla hyvien liikenneyhteyksien ja pääkaupunkiseudun kattavimpien palvelujen läheisyydessä? Jos arvostat hyvin hoidettua taloyhtiötä, järkevästi käytettyjä neliöitä ja puistomaista pihapiiriä, sinun kannattaa tutustua viehättävään yksiöön, joka sijaitsee aivan Leppävaaran ja Lintuvaaran rajalla, vuonna 1983 rakennetussa Asunto Oy Kiskottajanpolku -taloyhtiössä.

Tilankäytöltään tehokkaan yksiön asuintilojen lattia on tyylikästä, kertaalleen hiottua ja lakattua mosaiikkiparkettia. Siistinä säilyneessä alkuperäisessä keittiössä on hiljattain uusitut kodinkoneet. Tilava kylpyhuone/WC on kauttaaltaan laatoitettu. Eteisen vaatesäilytystilat rajaavat kätevästi makuualkovin erilleen muusta oleskelutilasta. Lasitetulta parvekkeelta avautuvat kesäisin vehreät näkymät länteen. Asunnon viileyden helteisinä kesäkausina takaa hiljattain asennettu ilmanlämpöpumppu.

Taloyhtiön hyvin suunniteltu puistopiha hakee pääkaupunkiseudulla vertaistaan ja tarjoaa aktiviteetteja niin lapsiperheen pienimmille kuin levähdyspaikkoja varttuneille. Kun katsot taloyhtiössä toteutettujen huolto- ja korjaustoimenpiteiden listaa, havaitset että vain harvaa taloyhtiötä on hoidettu näin johdonmukaisesti ja huolellisesti. Säännöllisesti toteutetuilla kuntokartoituksilla ja huoltotoimenpiteillä on varmistettu, ettei isoja remontteja ole odotettavissa lähivuosien aikana.

Kävelymatkan päässä sinua odottavat Leppävaaran urheilupuiston monipuoliset urheilu- ja liikuntamahdollisuudet. Ja aivan talon vieressä sijaitsevalta puistoalueelta pääset lenkkipolulle. Palvelutarjonnaltaan pääkaupunkiseudun kattavimpaan kauppakeskus Selloon on matkaa noin 1,7 km ja sieltä matkustat junalla reilussa 20 minuutissa Helsingin keskustaan. Espoon muihin kaupunkikeskuksiin pääset sujuvasti lähiliikenteen busseilla.

Parkkipaikkoja on tarjolla riittävästi ja taloyhtiön ajanmukaisuudesta kertoo se, että myös sähköautoilijoita on muistettu hiljattain asennetuilla latauspisteillä. Omalla autolla liityt Pohjois-Leppävaarasta sujuvasti kehäteiden ja Turunväylän liikennevirtaan.

Tämä kodikas tehoyksiö soveltuu loistavasti ensiasunnoksi, sijoitukseen, mutta yhtä hyvin myös seniorille, joka arvostaa helppoa, vain muutaman porrasaskelman siirtymää sisäänkäyntiovelta 1. kerroksen pikkukodin rauhaan.

Ota yhteyttä ja varaa oma yksilöllinen esittelyaikasi jo tänään:

Harto Pasonen
myyntineuvottelija, BBA
050 529 9768
harto.pasonen@roof.fi
ROOF LKV Espoo Oy

Pohjakuva

34 m2

1 h, kk, kh, p


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

139 000 €

4088 €/m2

Myyntihinta 139 000 €

Yhtiövastike 167,67 €

Rahoitusvastike 14,72 €

Hoitovastike 149,60 €

Vesimaksu 22 €/hlö/kk

Autopaikan kustannukset(€/kk) 12

Muut kustannukset Lämmin autopaikka 12,00 €/kk. Autopaikka sähköauton latauspisteellä taloyhtiön asukkaalle 18,00 €/kk.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2023

D-portaan kosteusvaurion selvitys ja korjaus.

2022

Sähköautojen latauksen suunnittelu, kilpailutus ja toteutus.

2021

Elementtisaumojen uusimisia.

2021

Leikkipihan hiekka-alueen kunnostus.

2020

Pihan parantaminen.

2019

Huippuimureiden uusiminen. Ilmanvaihtohormien nuohous ja ilmamäärien säätö. Aitojen korjaus.

2018

Raitisilmaventtiilien asentaminen.

2017

Ulkoikkunoiden ulkopuolen sekä porraskäytävien maalauskunnostuksen ja vesipeltien saumauskorjausten toteutus. Vesikattojen huolto. Aluevalaistuksen uusiminen.

2016

Saunaosaston kunnostus ja taloyhtiön omistaman huoneiston E34 märkätilakorjaus. Ulkoikkunoiden sisä- ja ulkopuolen sekä porraskäytävien maalauskunnostuksen ja vesipeltien saumauskorjauksen toteutus. EF-talon pystyviemärin uudelleenkuvaus. Märkätilakartoitus.

2015

C/D-talon salaojan ja maanpintojen kunnostus. Julkisivujen tiililaattojen ja betonivaurioiden kunnostus ja C19 seinäkorjaus.

2014

Antenniverkon kunnostus. Kuntoarvio.

2013

Ulkoseinien kuntotutkimus. Leikkipaikan kunnostus ja kasvillisuuden hoito.

2012

Märkätilakorjaukset C24 ja E37. Viemärien huuhtelu ja kuvaus. Ilmanvaihtokanavien nuohous ja säätö. Päällysrakenteiden kunnostus (asfaltointi ja autopistokepaikat).

2012

Ikkunoiden ja ulko-ovien maalauuskunnostus.

2011

Sokkeleiden kunnostus. Märkätilojen kosteuskartoitus. Salaojien huuhtelu ja kuvaus.

2010

Porraskäytävien painonapit.

2009

Kuntoarvio. Lukitusjärjestelmän uudistus Abloy Sento -järjestelmään.

2007

Lämmönvaihtimen ja patteriventtiilien uusiminen.

2006

Ilmanvaihtohormien nuohous.

2004

Kiinteistölaajakaista. Piha-alueiden kunnostukset.

2001

Julkisivuremontti (parvekkeet, elementtisaumat ja metalliset ulko-ovet) sekä vesikaton kunnostusta.

1995-2000

Kylpyhuoneiden vesieristeiden korjauksia.

1998

Kuntoarvio.

1997

Ikkunoiden ja ulko-ovien kunnostus ja maalaus.


Tulevat korjaukset ja remontit

2024-2028

Kuntoarvioiden ja tutkimusten mukaisia mahdollisia korjaustoimenpiteitä: Julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus. Ikkunoiden kuntoarvio. Vesikaton kuntoarvio. Märkätilojen kosteuskartoitus. Perusparannustoimien kartoitus ja kilpailutus: Rakennusten vierustat, pintavesien poisto ja salaojitus. Kasvillisuus ja viheralueet. Liikenneväylät ja alueet. Rakennelmat, varusteet ja jätehuolto. Alapohja. Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Tämä ei ole korjausohjelmaesitys. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Kiskottajanpolku

Isännöitsijän yhteystiedot

Retta Services Oy, Retta Isännöinti Espoo, Ismo Ruusunen, puh. 010 228 2000, ismo.ruusunen@retta.fi.

Energialuokka

D2018

Tontin pinta-ala

5976m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Kiskottajankuja 3
02660, Leppävaara, Lintuvaara, Vallikallio, Espoo

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.