Rakennusvuosi

1979

Kerros

Mukava ja hyväpohjainen asunto putkiremontoidussa taloyhtiössä. Oma lasitettu parveke tuo lisätilaa asuntoon.nnAlueelta on hyvät yhteydet keskustaan ja kaikkialle pääkaupunkiseudulle. Lähikauppaan on matkaa vain pari minuuttia. Alueella on mainiot ulkoilumahdollisuudet. Vanhankaupunginkoski, Lammassaari, Viikin ulkoilualueet ja Arabianranta avautuvat kävelyetäisyyden päästä. Noin 1,6 km päässä on Kumpulan siirtolapuutarha-alue ja maauimala. Vehreyttä tuo myös sairaala-alueen kaunis ja perinteikäs puisto.nnVuokra 1090 €/kk nnTäytä vuokrahakemus, niin sovitaan esittely. Hakemus ei sido kumpaakaan osapuolta. nnTIEDUSTELUT:nnamir.ahmad@roof.finnOtathan yhteyttä ja varaat oman esittely ajan.nnI can provide services also in English.nnGet a Roof.nnwww.roof.finn

Keittiön kuvaus: VARUSTUS: Kaapistot, hana, allas, liesi, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi, pakastin.nLATTIA: Laatta.nSEINÄT: Maali.
Kylpyhuoneen kuvaus: VARUSTUS: Hana, allaskaappi, peilikaappi, wc, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinät, wc, nLATTIA: Laatta.nSEINÄT: Laatta.
Kerros Kuvaus: Laminaatti
Saunan kuvaus: Taloyhtiön sauna
Paikka autolle: Toteutettuja autopaikkoja on 52 kpl ja ne ovat yhtiön omistamia. Autopaikkojen jakamisesta yhtiössä on sovittu seuraavasti: Autopaikat eivät ole huoneistokohtaisia.
Muut tilat: Pesutupa, Kylmäsäilytystilat, Ulkoiluvälinevarasto, Väestönsuojat, Kerhohuone, Sauna, Mankeli
Vuokrausehdot: Kotivakuutus: Vuokralaisen tulee ottaa huoneistoon kohdistuva laaja kotivakuutus vastuuosineen ja pidettävä se voimassa koko vuokraussuhteen keston ajan. 2 vuokraa vastaava vakuus. Ensimmäinen mahdollisuus irtisanoa asunto on 11 kk päästä vuokrasopimuksen aloittamisesta. Mahdollisuus korottaa vuokraa vuosittain 3 %.
WLAN: DNA-taloyhtiölaajakaista perusnopeudella 10M/10M, kustannus 2,20 eur/asunto/kk.

Pohjakuva

54,4 m2

2h+k+kph+et


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Vuokra

1 090 € /kk

Sähkösopimus Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen.

Vesimaksu Vesimaksuennakk0 20,00 €/kk. Vesimaksu tasataan marras- ja toukokuussa. Vuokralainen maksaa tasauslaskun.

Tallettaa 1 kk vuokraa vastaava summa

Sijainti

Kirjurintie 4 A 5 00600
00600, Helsinki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.