Rakennusvuosi

1934

Kerros

3

Tilavasta olohuoneesta avautuu ovet mukavasti makuuhuoneen ja työtilaan. Makuuhuoneiden lisäksi asuntoon tuo lisäluonnetta tunteikas keittiö ja kahden sisäänkäynnin kylpyhuone. Taloyhtiön ihastuttava kattoterassi viimeistelee ylellisen kaupunkiasumisen. nnAsunto sijaitsee sisäpihan puolella sekä sinne on tehty pientä pintaremonttia pari vuotta sitten.nnArvostetulla alueella Pohjoisrannan läheisyydessä sijaitseva asunto on kivenheiton päässä keskustan kattavista palvelusta. Alueella on paljon ravintoloita ja putiikkeja, ja lähialue tarjoaa erinomaiset ulkoilumahdollisuudet mm. nurkan takana sijaitsevaan Tervasaareen. nnJulkisen liikenteen yhteydet ovat erinomaiset, mutta myös omaa autoa käyttävälle kulkuyhteydet ovat mainiot. nnTäytä vuokrahakemus nettisivuiltamme www.roofgroup.fi. Hakemus ei sido kumpaakaan osapuolta. nnVuokra: 1290 €/kk + käyttökulut.nnTIEDUSTELUT: nnamir.ahmad@roof.finnI can provide services also in English nnGet a Roof.nnwww.roof.fi

Keittiön kuvaus: VARUSTUS: Kaapistot, jääkaappipakastin, uuni, liesi, liesituuletin, hana, allas, astianpesukone.nSEINÄT: Maali, laatta.nLATTIA: laatta.
Kylpyhuoneen kuvaus: VARUSTUS: Suihkukaappi, peilikaappi, valaisin, hana, allas, allaskaappi, wc-istuin, pesukoneliitäntä. nSEINÄT: Maali nLATTIA: Laatta.
Kerros Kuvaus: Lattia: Laminaatti
Saunan kuvaus: Taloyhtiön sauna
Paikka autolle: Autopaikka 90 €/kk, autotalli 120 €/kk. Autopaikoissa jonoa.
Muut tilat: Kellarikomerot, ullakkokomerot, mankeli, askarteluhuone, sauna, kaapeli-tv, kattoterassi.
Vuokrausehdot: Kotivakuutus: Vuokralaisen tulee ottaa huoneistoon kohdistuva laaja kotivakuutus vastuuosineen ja pidettävä se voimassa koko vuokraussuhteen keston ajan. 2 vuokraa vastaava vakuus. Ensimmäinen mahdollisuus irtisanoa asunto on 11 kk päästä vuokrasopimuksen aloittamisesta. Vuokrankorotusperuste elinkustannusindeksi vähintään 2 %.

Hintatiedot

Vuokra

1 290 € /kk

Sähkösopimus Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen.

Vesimaksu 20,00 €/kk

Tallettaa 2 kk vuokraa vastaava summa.

Sijainti

Vironkatu 5 D 42 00170
00170, Helsinki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.