Olli Koponen Roof LKV

Olli Koponen

LKV, LVV

045 121 1130

olli.koponen@roof.fi

Finnish, English

Olli on saanut paljon erinomaista palautetta tehokkaasta myyntityöstä. Hän on toiminut kiinteistönvälitysalalla 24 vuotta työskennellen kiinteistönvälittäjänä, yrittäjänä ja kiinteistönvälitysliikkeen vastaavana hoitajana. Ollin osaaminen on näin ollen erittäin laaja-alaista.

Onnistuneita kauppoja Ollille on tähän mennessä kertynyt yli 1450, mihin lukuun sisältyy Helsingin keskustan arvoasuntoja, erillis- ja omakotitaloja, uudisasuntoja, sijoitusasuntoja, eri kokoisia omaan käyttöön ostettuja asuntoja ja kiinteistöjä tonteista isoihin maa-alueisiin.

Asunnonvaihto on luottamustehtävä, joka täytyy viedä maaliin erinomaisella palvelulla ja ammattitaidolla, jotta sekä myyjä että ostaja ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Ollilla onkin paljon pitkäaikaisia asiakkaita, jotka aina palaavat hänen luokseen, kun asunnonvaihto on jälleen tullut ajankohtaiseksi. Monista asiakkaista on myös tullut hyviä ystäviä vuosien varrella.

Vapaalla Olli rentoutuu liikunnan, musiikin ja kulttuurin parissa. Hän on juossut monta maratonia. Sopiva liikunta on erinomainen vastapaino arjen aherrukselle. Se pitää mielen virkeänä ja lataa akut tehokkaaseen työntekoon.

Service also in English.

Kokemus

24

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Ota Olliin yhteyttä!

Haluatko varata tapaamisen tai kaipaatko lisätietoja? Laita viestiä ja Olli ottaa sinuun yhteyttä!