Olli Koponen Roof LKV

Olli Koponen

LKV, LVV

045 121 1130

olli.koponen@roof.fi

Finnish, English

Myynti on aina ollut Ollin juttu. Hän on toiminut 23 vuotta kiinteistönvälitysalalla ja on työskennellyt välittäjänä, yrittäjänä ja kiinteistönvälitysliikkeen vastaavana hoitajana. Ollin osaaminen on näin ollen tavanomaista monipuolisempaa.

Olli osaa hoitaa kiinteistönvälitystehtävät laidasta laitaan. Vakuuttava portfolio on täyttynyt monenlaisista myyntikohteista. Helsingin keskustan arvoasunnot, erillistalo- ja omakotitalokohteet, uudiskohteet ja kiinteistöt tonteista isoihin maa-alueisiin ovat tulleet tutuiksi kiinteistönvälittäjän työssä. Onnistuneita välitystehtäviä on tähän mennessä kertynyt uralla 1400.

Välittäjän työssä Olli tietää, että asunnonvaihto on luottamustehtävä, joka täytyy viedä maaliin erinomaisella palvelulla ja ammattitaidolla, jotta sekä myyjä että ostaja ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Ollilla onkin paljon pitkäaikaisia asiakkaita, jotka aina palaavat hänen luokseen, kun asunnonvaihto on jälleen tullut ajankohtaiseksi. Monista asiakkaista on myös tullut hyviä ystäviä vuosien varrella.

Vapaalla Olli rentoutuu liikunnan, musiikin ja kulttuurin parissa. Hän on juossut aiemmin monta maratonia. Sopiva liikunta on erinomainen vastapaino arjen pitkien päivien aherrukselle. Se pitää mielen virkeänä ja ihmisen energisenä.

Service also in English.

Kokemus

24

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Ota Olliin yhteyttä!

Haluatko varata tapaamisen tai kaipaatko lisätietoja? Laita viestiä ja Olli ottaa sinuun yhteyttä!