Mirja Matikainen

LKV, LVV

040 350 1505

mirja.matikainen@roof.fi

Finnish, English

Yrittäjätaustaisen Mirjan työ on aina pyörinyt asumisen ympärillä ja vuosien aikana intohimo alaa kohtaan on vain kasvanut!  

Yli 10-vuotinen ura maahantuontiyrityksen yrittäjänä loi hänelle tehokkaan sekä tuloksellisen otteen työhön. Yrittäjän rooli vei hänet myös usein maailmalle ja monet Pariisin matkat kehittivät vahvan visuaalisen silmän sekä kulttuurituntemuksen. Lisäksi Mirjalla on taustalla kuuden vuoden ura vakuutusalalta. Nuoruudessa hän on asunut myös hetken Sveitsissä sekä Ruotsissa.

Miltei 3 vuoden ajan hän pyöritti Hygge LKV välitystoimistoa, ja kun teet yhteistyötä Mirjan kanssa voit odottaa ammattitaitoista myyntityötä sekä rentoa hygge-fiilistä, josta hänet parhaiten välitysalalla tunnetaan. Mirjan laajat verkostot sekä suuri tyytyväisten asiakkaiden joukko kertoo hänen omistautumisestaan aina parhaan palvelun tarjoamiseksi.  

Mirjalla on monipuolista kokemusta niin arvokiinteistöjen kuin pienempien asuntojen myynnistä, kuolinpesä- ja edunvalvonta-asioista sekä tonttien myynnistä.

Työnteon ulkopuolella häntä inspiroi design, taide, arkkitehtuuri, saariston maaginen tunnelma sekä spontaanit matkat ystävien luo ympäri Eurooppaa ja laskettelulomat jo aikuisten lastensa kanssa.  Mirja on asunut aina kodeissa, joiden ikkunoista näkyy meri.

Myydyt kohteet

100+

Kokemus

4

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Ota Mirjaan yhteyttä!

"Haluatko varata tapaamisen tai kaipaatko lisätietoja? Laita viestiä ja Mirja ottaa sinuun yhteyttä! "