Markus Helanen

Myyntineuvottelija

040 824 7831

markus.helanen@roof.fi

Finnish, English

Kiinteistönvälitystä isolla sydämellä tekevälle Markukselle asunnon myynti on luottamuksen tehtävä, joka hoidetaan aina parhaaseen tulokseen tähdäten. 

Jo uransa alkutaipaleilta hän on välittänyt kohteita laidasta laitaan, vahvistaen hänen osaamistaan alan monitaitajana. Rehellisyys on Markuksen toiminnan kulmakivi ja hänen kanssaan tärkein omaisuutesi saa arvoisensa laadukkaan kohtelun. Tämän vuoksi monet hänen asiakkaistaan suosittelevatkin häntä lämmöllä. 

Markus palvelee sinua koko pääkaupunkiseudulla. Myös naapurialueet kuten Porvoo, Nurmijärvi, Tuusula, Sipoo, Kerava ja Järvenpää ovat tulleet kiinteistönvälityksen merkeissä erittäin tutuiksi. Vaikka suurin osa hänen välittämistään kohteista sijaitsee Vantaalla, on asuntokauppaa tehty myös Kotkassa ja Lahdessa.

Työn ulkopuolella Markus viettää aikansa kahden lapsensa kanssa, urheillen ja musiikin parissa. Aiempi ura ammattijääkiekkoilijana näkyy yhä aktiivisena elämäntyylinä ja vapaalla löydätkin Markuksen tenniksen, uinnin, golfin tai saliharrastuksen parista. Myös musiikki on lähellä hänen sydäntään ja aika kuluukin usein leppoisasti pianoa tai kitaraa soitellen.

Markuksen myymät asunnot

Ota Markukseen yhteyttä!