Joonas Ihalainen kiinteistönvälittäjä helsinki

Joonas Ihalainen

Myyntineuvottelija

050 434 0488

joonas.ihalainen@roof.fi

Finnish, English

Asuntomyynnin parissa jo yli viiden vuoden ajan viihtynyt Joonas on myynyt urallaan yli 300 asuntoa. Intohimo myyntityöhön alkoi jo nuorena ja hän ehtikin viettää yli 15 vuotta erilaisissa myynnin tehtävissä ennen siirtymistä asuntokaupan pariin. 

Jokaisen asunnon myynti on Joonakselle kunnia-asia, ja hän toteuttaa asunnonvaihtosi energisellä otteella, vahvalla myyntiosaamisella ja ammattitaidolla. Kun työskentelet Joonaksen kanssa hän pitää sinut ajan tasalla myynnin etenemisestä ja on aina hyvin tavoitettavissa. Hänen periksiantamaton palveluasenteensa ja ihmisläheinen toimintatapansa tulevat ilmi useista täyden kympin asiakaspalautteista.

Joonaksen erityisosaamisena ovat kantakaupungin osakehuoneistot. Tämän lisäksi kokemusta on kertynyt kattavasti asuntosijoittamisen maailmasta sekä kuolinpesien myynnistä. Hänellä on vahva aluetuntemus Helsingin sekä Espoon asuntomarkkinoista ja myös Vantaa on tullut tutuksi Tammiston alueen asukkaana. 

Vapaalle vaihtaessa Joonas viettää aikaansa perheen kanssa, johon kuuluu kohta 1-vuotias esikoistyttö. Työarjen vastapainona on myös urheilu – erityisesti kuntosali sekä jääkiekko ovat lähellä sydäntä.

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Ota Joonakseen yhteyttä!

"Haluatko varata tapaamisen tai kaipaatko lisätietoja? Laita viestiä ja Joonas ottaa sinuun yhteyttä! "