Johanna Mustonen

LKV, LVV

+358 40 575 2725

johanna.mustonen@roof.fi

Finnish, English, Swedish

Sydämellinen ja sitkeä Johanna on periksiantamaton neuvottelija, joka tarjoaa asiakkailleen aina parasta asunnon myyntiprosessissa. 

Johannan mielestä hyvän kiinteistönvälittäjän merkki on se, kun välittäjä kuuntelee asiakastaan, muotoillen juuri hänelle sopivan palvelukokonaisuuden tarve edellä. Hän myös tietää, että pelkästään hyvä myyntiosaaminen ei vie tässä työssä pitkälle, vaan kiinteistönvälittäjän on todella tunnettava taustalla oleva lainsäädäntö tarkasti. Jokainen asiakas on yhtä tärkeä ja työtä tehdään aina suurella sydämellä sekä ripeällä otteella!

Perhe ja ystävät ovat Johannalle tärkeä voimavara. Vapaalle vaihtaessa Johanna rentoutuu viettämällä aikaa metsälenkeillä perheen kultaisennoutajan kanssa, jalkapallokentillä VJS08 poikia kannustamassa, vanhimpien tyttärien kanssa konserteissa ja erilaisten urheilulajien parissa ja aviomiehen kanssa latinalaistanssitunneilla. Johannan mielestä elämässä löytyy usein aihetta juhlaan, joten ystävien ja rakkaan perheen kanssa tulee järjestettyä jos jonkinlaisia illanistujaisia ja hauskoja yhteisiä tapaamisia. 

Johanna palvelee teitä kaikissa asuntoasioissa pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen ja lähialueet. Erityistä aluetuntemusta hänellä on kertynyt Tapiolan, Kivistön, Ylästön, Alppilan ja Haagan -alueiden asuntokaupasta. Kielitaitoisena ihmisenä Johanna palvelee teitä niin englannin, saksan kuin ruotsin kielellä ja muutama sana venäjääkin on hallussa.

Kokemus

6

Myymämme asunnot (viim. 6kk)

Ota Johannaan yhteyttä!

Haluatko varata tapaamisen tai kaipaatko lisätietoja? Laita viestiä ja Johanna ottaa sinuun yhteyttä!