Roof kiinteistönvälitys Jaana Kammarmäki

Jaana Kammarmäki

KiLAT, Myyntineuvottelija

040 764 1111

jaana.kammarmaki@roof.fi

Finnish, English, Swedish

Jaana vaihtoi yli 30 vuotisen pankkiuran välittäjän tehtäviin vuonna 2017. Veto kiinteistönvälityksen pariin oli aina suuri, ja loppupeleissä halu kentälle ihmisten pariin vei voiton. 

Pankkialan verkostot, kollegat ja opit mm. lainoista ja rahoituksesta ovat yksi hänen suurimmista valttikorteistaan välittäjänä. Monet pitkät asiakassuhteet ovatkin jo pankkipäiviltä asti tuttuja ja Jaanan loistavat asiakaspalautteet sekä suositukset puhuvat puolestaan. 

Aktiivinen, positiivinen ja helposti tavoitettavissa oleva kuvaavat Jaanaa työssään. Luottamus on hänelle tärkein arvo välittäjänä, joten se mitä on sovittu, myös pidetään. Jaana palvelee sinua koko pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla. Asiantuntijuutta on pk-seudun lisäksi muun muassa Klaukkalasta, Lohjalta, Vihdistä ja Forssasta.

Vapaa aika kuluu perheen kanssa sekä rennosti sisustamisen, puutarhanhoidon ja rakkaiden lemmikkien parissa. Urheilu ja matkustaminen ovat myös lähellä hänen sydäntään, ja sään salliessa aika kuluu veden äärellä uiden ja kalastaen. 

Jaanan myymät asunnot

Ota Jaanaan yhteyttä!

Haluatko varata tapaamisen tai kaipaatko lisätietoja? Laita viestiä ja Jaana ottaa sinuun yhteyttä!