Kiinteistönvälittäjänä ra Siekkinen

Ira Siekkinen

LKV, LVV

044 588 8810

ira.siekkinen@roof.fi

Finnish, English

Tutustu Iraan

Menestyksekästä myyntityötä tekevä kiinteistönvälittäjä Ira aloitti työskentelyn Roofilla huhtikuussa 2020. Ira oli jo aiemmassa välitysliikkeessään koko ketjun parhaimmistoa, useita myyntiennätyksiä tehden – ja loistava tahti on jatkunut myös Roofilla. Välitysalalla Ira on työskennellyt 6 vuotta ja takana on yli 250+ asunto- ja kiinteistökauppaa sekä noin 75 kiinteistön kaupanvahvistusta.

Asiakkaidensa rennoksi, mukavaksi ja asialliseksi kuvailema Ira tekee työnsä erittäin tarkasti ja nopeasti. Iralla on koko ajan uutta meneillään, ja lukuisten koulutusten ja vahvan kokemuksensa myötä hän kertookin asiakkaan olevan hänen kanssaan turvassa. Iralta löytyvät kaupanvahvistajan, laillistetun kiinteistönvälittäjän ja vuokrahuoneiston välittäjän pätevyydet sekä hän on käynyt ammattikorkeakoulussa Kiinteistönvälityksen osaaja -opintokokonaisuuden (30 op). Edellä mainittujen lisäksi kiinteistönvälittäjä on käynyt lukuisia rakennustekniikan, juridiikan, markkinoinnin ja myynnin koulutuksia. Vapaalla Ira joogaa, lukee kirjoja ja käy kuntosalilla. Vaikka työ onkin Iralle elämäntapa, aikaa jää myös ystäville, rakkaille kissoille sekä luonnosta nauttimiselle. 

Tutustu tästä Roofin myyntikonseptiin.

Myydyt kohteet

250+

Kokemus

6

Saavutukset Roofilla

Roofin nro.2 /65 välittäjästä vuonna 2021, 5x Top-5 kuukauden myyjät listalla vuonna 2021. 3x kuukauden top 1 myyjä vuonna 2020 (aloitus 4/2020).

Iran asiakaspalautteita: NPS 89

Ota Iraan yhteyttä!

Haluatko varata tapaamisen tai kaipaatko lisätietoja? Laita viestiä ja Ira ottaa sinuun yhteyttä!