Yhtiövastike

69,00 €

Tontti

oma

Kerros

1/ 1

Siisti hallitila aivan Karjaan keskustan tuntumassa Bäljarsin teollisuusalueella. Tontti rajoittuu läntiseen ohitustiehen, mikä takaa erinomaisen saavutettavuuden ja hyvän näkyvyyden tien varrelle! Tällä hetkellä tila on yhdistetty naapuritilan kanssa, mutta tarvittaessa myyjä rakentaa väliseinän. Nosto-ovet ovat 4 metriä leveitä ja 4,5 metriä korkeita, ja sisäkorkeus on 5 metriä.

Fräscht hallutrymme intill Karis centrum på Bäljars industriområde. Tomten gränsar till Västra omfartsvägen, vilket ger utmärkt tillgänglighet och möjlighet till bra synlighet längs vägen! För tillfället är detta utrymme sammanslaget med hallutrymmet bredvid men mellanvägg byggs vid behov av säljaren. Lyftdörrarna är 4 meter breda och 4,5 meter höga, och takhöjden inne är 5 meter.

Hintatiedot

Velaton hinta

72 000 €

1286 €/m2

Myyntihinta 72 000 €

Yhtiövastike 69,00 €

Hoitovastike 69,00 €

Vesimaksu oma mittari

Muut kustannukset B7 & B8 varastojen yhteenlaskettu kokonaissähkönkulutus on ollut n. 7000kwh/v.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2022

Hallit maalattu kolme kertaa


Tulevat korjaukset ja remontit

Ei suunniteltuja remontteja. Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

KKOY Raaseporin Rahtaajantie 9

Isännöitsijän yhteystiedot

Op-Filia Oy Ab Kauppiaankatu 6, 10300 Karjaa 010 2573 440, hakan.wikstrom@op.fi

Yhtiön tilat ja varustelu

Tiloja 1-16 voidaan käyttää varasto- ja harrastetiloina. Tiloja voidaan käyttää myös kaikkeen tontin kaavan sallimaan toimintaan, sillä edellytyksellä, että tilan omistaja on varustanut tilan rakennusvalvonnan vaatimusten mukaisesti. Tilojen lämpötila on pidettävä vähintään +10 asteessa. Yhtiön muulla piha-alueella ei saa varastoida tai säilyttää tavaroita ilman hallituksen antamaa suostumusta. Kiinteistön toisella osalla rakennettavan hallin sähkön pääsulakkeet sekä veden syöttö on B hallin teknisessä tilassa.

Tontin pinta-ala

4477m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Rahtaajantie 9
10300, Karjaa, Raasepori

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.