Rakennusvuosi

2020

Yhtiövastike

98,80 €

Tontti

oma

Kerros

1/1

Persoonallinen koti huippusijainnilla Klaukkalan keskustan tuntumassa.

Haluaisitko kompaktin ja viihtyisän kodin mukavasta rivitaloyhtiöstä? Esittelemme sinulle vuonna 2020 rakennetun upean kodin, joka on uutta vastaavassa kunnossa. Kaunis parketti ja siistit pinnat kertovat, että kodista on pidetty hyvää huolta. Isojen maisemaikkunoiden ansiosta koti on valoisa ja avara, tilaa säästää todella hulppean kokoinen makuuparvi alkovin yläpuolella.

Puustellin moderni keittiökokonaisuus on viimeistelty Siemensin laadukkailla kodinkoneilla. Tässä hyvin käytännölliseksi suunnitellussa keittiössä on ilo kokata. Kodissa on oma sauna, tilava eteinen ja paljon säilytystilaa. Aurinkoisina päivinä etelään päin oleva piha kylpee auringonpaisteessa suurimman osan päivästä.

Lämmitysjärjestelmänä on taloudellinen poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä.
Asuntoon kuuluu iso terassi, lämmin ulkovarasto sekä kaksi autopaikkaa: yksi katoksessa (asunnon yhteydessä) ja toinen rakennuksen ulkopuolella. Rakennuksen ulkopuolinen autopaikka myydään omana erillisenä osakkeena, joka sisältyy asunnon myyntihintaan.

Taloyhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla, mutta tämän kodin huoneistokohtainen tonttiosuus on lunastettu.

Alue on kauniiden niittyjen, urheilupuiston ja kivojen ulkoilureittien ympäröimä, eikä palveluita tarvitse kaukaa hakea.

Yhtiöjärjestyksen mukaan: oh+kk+et+alkovi+vh+psh+s+var+tekn.tila.

Tule ja ihastu tähän pieneen ja persoonalliseen kotiin!

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Ildiko Katona-Hiekkanen / 040 575 9990 tai ildiko.katona-hiekkanen@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN!
I can provide services also in English. Szolgáltatás magyar nyelven is.

Get a roof.
www.roof.fi

Pohjakuva

47 m2

Array


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

213 000 €

4532 €/m2

Myyntihinta 213 000 €

Yhtiövastike 98,80 €

Hoitovastike 98,80 €

Vesimaksu 15 €/hlö/kk

Autopaikan kustannukset(€/kk) 4.56

Lämmityskustannukset (sähkö, €/kk) 92,60 €

Muut kustannukset Vesimaksuennakko 15 €/kk/hlö. Tasataan kerran vuodessa joulukuussa. Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus (lämmitys sekä käyttösähkö) (noin 92,6 euroa/kk) perustuu viimeisen 12 kk:n kustannuksiin, sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta on ollut keskimäärin 10,24 c/kWh) ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Ostajan on hyvä huomioida, että sähkön hinta voi vaihdella suurestikin edellä mainitusta riippuen sähkön tarjoajasta, tehdystä sopimuksesta sekä sähkön vallitsevasta markkinatilanteesta. Asumiskustannukset kulutuksen mukaan. Edellä mainitut kustannukset voivat olla käytöstä riippuen enemmän tai vähemmän. Yhtiökokous 11.5.2022 päätti antaa hallitukselle seuraavaan yhtiökokoukseen asti oikeuden pakottavassa tilanteessa periä enintään kahden kuukauden ylimääräiset hoitovastikkeet.

Tulevat korjaukset ja remontit

2024

iv-kanavien nuohous. Ostaja on tutustunut taloyhtiön lähivuosien kunnossapitotarveselvitykseen yhtiökokousta seuraavalle viidelle vuodelle. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

As Oy Jänönpuisto

Isännöitsijän yhteystiedot

Taloyhtiö on tilannut erinäisiä isännöintipalveluita GSV Isännöinti- ja Tilipalvelut Oy:ltä. Taloyhtiöllä ei ole isännöitsijää. GSV Isännöinti- ja Tilipalvelut Oy / Elmeri Vuorio puh. 050 555 8842 / info@gsvpalvelut.com

Yhtiön tilat ja varustelu

Ilmanvaihto: koneellinen tulo/poisto. Huoneistokohtaiset poistoilmalämpöpumput.

Energialuokka

B2018

Tontin pinta-ala

2523m2

Tontin omistus

oma

Tontin Vuokranantaja

Merkimo Oy

Tontin vuokra

14500.0

Tontin vuokra-aika

2069-11-01 00:00:00.000

Sijainti

Tilkantie 8
01800, Klaukkala, Nurmijärvi

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.