Rakennusvuosi

2002

Tontti

oma

Kerroksia

3

Nyt on myynnissä maalämmöllä varusteltu upea koti!

Lintumetsän omakotitaloalue sijaitsee noin 3 km Klaukkalan keskustasta upean maalaismaiseman keskellä ja vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Alueen parhaalla paikalla seisova ison perheen talo erottuu upealla arkkitehtuurillaan. Viihtyisäksi viimeistelty tontti tekee vaikutuksen, mutta sisätiloihin ei voi olla rakastumatta! Täällä kolmessa kerroksessa täyttyvät lapsiperheen unelmat!

Alakerta: autotalli, verstas, tekninen tila, aula, makuuhuone/työhuone, vaatehuone sekä juuri remontoitu wc. Lisäksi näyttävä 50 m2 pelisali/ kotiteatteri/ takkahuone tai vaikkapa yrityksen toimitila.
Varastohuoneita on 4 kpl, joista kahdessa talous/viinikellarivaraus.

Keskikerros: talossa on kaksi sisäänkäyntiä, joten käytössä ovat pääeteinen sekä arkieteinen. Lisäksi mm. pesuhuone, sauna, pukuhuone, 2*wc sekä kodinhoitohuone.
Ruuanlaittoa rakastavan unelmakeittiö on valoisa, pitää sisällään ylettömän paljon säilytystilaa, laskutilaa ja se on tietysti varustettu laadukkailla kodinkoneilla. Mukavan lisän tuo leivinuuni. Keittiön ikkunan eteen asennettu pitkä työtaso kerää perheen yhteen aamiaiselle, pikalounaalle ja sen äärellä hoituvat läksyt ja arkiaskartelut.

Tilava ruokailutila löytyy ihan keittiön kyljestä suurten ikkunoiden ääreltä. Keskikerroksen takkahuoneen ja olohuoneen huonekorkeus on huikeat 6,5 m. Kerroksesta löytyy myös kaksi parveketta, joista toinen suuntaa lounaaseen ja toinen koilliseen. Tänne sijoittuu myös kaksi makuuhuonetta.

Yläkerta: master bedroom, jonka yhteydessä kylpyhuone, vaatehuone ja oma parveke kaakkoon. Toinen makuuhuone on 32 m2 ja on tarpeen mukaan jaettavissa, vaikka kahdeksi lastenhuoneeksi. Lisäksi yläkerrasta löytyy iso aula/oleskelutila, vaatehuone sekä parveke koilliseen.

Talon lämmitysjärjestelmä on Carrierin maalämpö omalla kaivolla. Korkealuokkaisten materiaalien valinnoissa on huomioitu helppohoitoisuus, ekologisuus, energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys.

Nyt jos koskaan, on aika toteuttaa unelma väljästä asumisesta maalaismaisemissa, ihanien ulkoilumaastojen läheisyydessä!

Lopputarkastus on tilattu. Myyjä sitoutuu suorittamaan sen loppuun!

Tervetuloa tutustumaan!

Kurkkaa myös video!

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Ildiko Katona-Hiekkanen, 040 575 9990 tai ildiko.katona-hiekkanen@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN!
I can provide services also in English. Szolgáltatás magyar nyelven is!

Get a roof.
www.roof.fi

Pohjakuva

236 m2

Oh, k, rt, 4mh, 3wc, s, khh, kph, 2vh, pelisali tms, verstas, at, kellarivaraus, piharakennuksessa varastot, 2ak


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

549 000 €

2326 €/m2

Myyntihinta 549 000 €

Kiinteistövero 1151

Jätehuoltokustannukset 60,00 €

Kadun puhtaanapitokustannukset 26,00 €

Muut kustannukset Kokonaisenergian kulutus: käyttösähkö/maalämpöpumppu ollut aina 18-20 000 kWh/v. Kausisähkösopimuksella energian osuus ollut n. 78 e/kk, siirtomaksujen osuus ollut n. 55e/kk. Veden kulutus ollut n. 100m3/v. Jätetyhjennys ollut 2 viikon välein n. 13e/ kerta. Asumiskustannukset kulutuksen mukaan. Edellä mainitut kustannukset voivat olla käytöstä riippuen enemmän tai vähemmän.

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

543-403-18-56

Kiinteistön nimi

Peukaloinen

Tontin pinta-ala

1579m2

Tontin omistus

oma

Rakennusoikeus, m2

Erillispientalojen korttelialue. Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden, enintään kaksiasuntoisen asuinrakennuksen. Toinen asunnoista (sivuasunto) saa olla kooltaan enintään 60 k-m2.

Kaava, m2

Ohjeellinen tonttijako. Kiinteistö rajoittuu puistoon.

Sijainti

Peukaloisentie 34
01800, Klaukkala, Nurmijärvi

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.