Rakennusvuosi

1997

Tontti

oma

Kerroksia

2

Mahdollisuuksien koti pellon reunassa!

Kartanomainen päärakennus, jossa on ajaton vaalea tiiliverhous ja näyttävä mansardikatto. Rakennuksen tulisijat tuovat hyvää fiilistä ja tukea myös lämmitykseen. Ison olohuoneen persoonallinen, ylös nostettu sisäkatto tekee tilasta todella avaran, missä piano soi hienosti. Vieressä olevan keittiön puolella on oma paikkansa ruokapöydälle. Alakerran kahden makuuhuoneen lisäksi ullakkokerros mahdollistaa lisää makuupaikkoja. Yläkerran aula toimii myös mainiosti toisena oleskelutilana. Toimivan kodinhoitohuoneen vieressä on työhuone, joka toimii hienosti vaikkapa kotitoimistona tai apukeittiönä leivinuuneineen ja puuhelloineen. Parvekkeelta on rauhaisa maalaismaisema, jossa mieli lepää.

Asuinrakennuksen lisäksi löytyy reilusti tiloja erilaisille töille ja harrastuksille. Muun muassa 273 m2 suuruinen Weckman varastohalli sekä hieman keskeneräisiksi jääneet pihasauna ja talli, jossa on tilat vaikkapa usean auton säilytykseen. Viehättävissä huvimajassa ja maitolaiturissa on sitä maalaisromantiikkaa.

Saarela nimisestä tilasta lohkotaan tilan toinen palsta, jonka pinta-ala on noin 1,137 hehtaaria. Lohkottava määräala rajoittuu yhdeltä sivulta Hongistonjokeen ja muilta sivuilta peltoalueisiin. Kaunis aidattu pihapiiri rakennuksineen sijaitsee Elimäen Hongistossa, lähellä valtatie kuutta, joten Kouvolan keskustaan sekä myös pääkaupunkiseudun suuntaan on nopea kulkuyhteys. Elimäen kirkonkylältä löytyy muun muassa kauppa, päiväkoti ja koulu.

Ota yhteyttä, niin käydään tutustumassa!

Tomi Huusari
tomi.huusari@roof.fi
044 236 6212

Tutustu brändiimme ja minuun osoitteissa roof.fi ja tomihuusarilkv.fi

Pohjakuva

171 m2

mh*3, oh, k, rt, aula*2, th, khh, kph, s, wc*2


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

240 000 €

1404 €/m2

Myyntihinta 240 000 €

Muut kustannukset Öljyn kulutus on ollut noin 2000 litraa / vuosi (1 hlö). Sähkö- ja jätemaksut kulutuksen mukaan. Kiinteistövero muodostuu, kun määräala lohkotaan ja määräalasta muodostetaan kiinteistö. Ostaja vastaa määräalan lohkomiseen liittyvistä kustannuksista. Lohkottava määräala vapautetaan olemassa olevista kiinnityksistä.

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

286-450-1-255

Kiinteistön nimi

Saarela

Tontin pinta-ala

1m2

Tontin omistus

oma

Kaava, m2

Kouvolan kaupunki

Sijainti

Alakuja 30
47200, Elimäki, Kouvola

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.