Rakennusvuosi

1979

Yhtiövastike

275,60 €

Tontti

oma

Kerros

1/1

Koti parhailla paikoilla!

Asunnon keittiö ja olohuone ovat avointa tilaa, mikä on mukavasti tätä päivää. Takkahuone toimii tarvittaessa työhuoneena tai kolmantena makuuhuoneena. Hyvin säilytystilaa, kaksi vaatehuonetta ja varastoa. Tyylikäs uusittu saunaosasto, jonka toimivassa kylpyhuoneessa on paikka pesukoneelle ja toinen wc-istuin. Isolla aidatulla pihalla on tilaa perheen harrastuksille ja leikeille. Huoneistoon kuuluu lämmin autotalli.

Rakennus on alunperin rakennettu omakotitaloksi, joka on muutettu paritaloksi vuosina 1986-1987. Kyseessä on kaksi huoneistoa käsittävä asunto-osakeyhtiö, joten varainsiirtovero on vain 2 %. Yhtiö on velaton ja sitä on mittavasti remontoitu vuosien varrella. Myös hoitovastike on tällä hetkellä edullinen.

Paritalo sijaitsee halutulla Vahteron alueella, joka on vuodesta toiseen Kouvolan suosituimpia paikkoja asua. Päiväkoti, koulu ja lähikauppa sekä Mielakan loistavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat lähellä. Lisäksi rautatieasemalle ja ydinkeskustaan on vain noin pari kilometriä.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k+s.

Ota yhteyttä, niin käydään tutustumassa!

Tomi Huusari
044 236 6212
tomi.huusari@roof.fi

Tutustu minuun ja brändiimme osoitteessa roof.fi

Pohjakuva

106 m2

mh*2, oh, tkh, k, vh, kph, s, wc


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

149 000 €

1406 €/m2

Myyntihinta 149 000 €

Yhtiövastike 275,60 €

Hoitovastike 275,60 €

Vesimaksu 12 €/hlö/kk

Muut kustannukset Öljy- ja jätemaksut sisältyvät hoitovastikkeeseen. Sähkömaksut maksetaan oman kulutuksen mukaan. Kaapeli tv:n vuosimaksu maksetaan huoneistojen kesken puoliksi. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2 %, ei koske ensiasunnonostajaa. Yhtiöjärjestys 6 § YHTIÖVASTIKE Yhtiökokous määrää osakkeenomistajien hallitsemista huoneistoista yhtiölle suoritettavan vastikkeen suuruuden käyttäen perusteena edellä 4 §:ssä mainittujen huoneistojen lattiapinta-aloja. Huoneistokohtaisesti kulutetusta käyttövedestä ja jätevedestä suoritetaan eri korvaus, jonka suuruuden määrää yhtiön hallitus huoneistoissa asuvien henkilöiden lukumäärän suhteessa. Yhtiövastikkeella maksetaan ainoastaan sellaisia kuluja, joita ei pystytä erikseen huoneistokohtaisesti erittelemään. Vastikkeen sekä 2 ja 3 momentissa mainitun korvauksen maksuajan ja tavan määrää yhtiön hallitus. Yhtiöjärjestys 8 § SÄHKÖN VELOITTAMINEN ASUNTOJEN KESKEN Asunnon B sähkölasku veloitetaan häneltä Asunnon A omistajan toimesta. Asunnossa B on oma alasähkömittarinsa, jolla kulutus voidaan todentaa. Asunnon B omistaja antaa Asunnon A omistajalle tiedoksi kuvana sen hetkisen mittarilukeman, jotta sähkölaskun osuus voidaan laskea. Asunnon A omistaja ilmoittaa Asunnon B omistajalle hänen osuutensa sähkölaskusta ja pyydettäessä erittelee mistä tämä lasku koostuu. Mikäli Asunnon B mittari halutaan muuttaa normaaliksi sähkömittariksi, että laskut saadaan menemään molemmille osapuolille suoraan, maksavat osakkaat nämä muutostyöt puoliksi. Asunnon A omistaja saa veloittaa Asunnon B omistajalta öljypolttimen sähköstä ja vedenkierrosta. Määrä sovitaan yhtiön vuosikokouksessa. Asunnon B omistajan tulee maksaa oma osuutensa kahden viikon sisällä tiedoksi annetusta päivämäärästä. Mikäli Asunnon B omistaja haluaa käyttää autonsa lämmitykseen autokatoksen pistorasioita, tulee näistä kuluista sopia erikseen Asunnon A omistajan kanssa.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2000

Öljylämmityskattila uusittu.

2002

Vesikate uusittu.

2007

Piha-aita rakennettu.

2008

Öljypoltin uusittu.

2010

Päätykolmion laudoitus uusittu.

2011

Käyttövesiputket uusittu / koneellinen poistoilmanvaihto (huippuimuri) asennettu.

2013

Ulko-ovet uusittu.

2016

Sadevesijärjestelmä uusittu / yläpohjan tuuletusta parannettu.

2017

Patteriventtiilit uusittu.

2019

IV-kanavien puhdistus ja säätö / pihakiveykset uudelleen ladottu / sokkeli maalattu.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Kouvolan Muuntajantie 2

Isännöitsijän yhteystiedot

Kimmo Selviranta, hallituksen puheenjohtaja.

Yhtiön tilat ja varustelu

Koneellinen poistoilmanvaihto. Yhtiöjärjestys 5 § TONTIN HALLINTA JA MUUT TILAT Öljypolttimelle, öljykattilalle, polkupyörävarastoihin ja autotalliin tulee olla esteetön pääsy katoksesta. Vasemmanpuoleinen pyörävarasto kuuluu asunnolle A ja oikean puoleinen asunnolle B. Yhtiön välittömään hallintaan jää n. 7,5m2 suuruinen pannu- ja säiliöhuone. Tontti on jaettu aidalla osakkaiden kesken.

Autokatosten määrä

1

Autotallien määrä

1

Tontin pinta-ala

1269m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Muuntajantie 2
45120, Vahtero, Kouvola

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.