Tontti

oma

Kerroksia

2

Myynnissä upea kahden rakennuksen kokonaisuus Kaarelassa, Maalämpötalo!

1 074 m² oma tontti. Rakennuksen kokonaisala yli 300m2.

Alkuperäinen talo on rakennettu 50-luvulla ja lisäosa on tehty 2006 vuonna. Lisäksi pihalla on oma yksiö (30 m²)– ulkosauna, puukiuas, oma takka, keittiö ja hyvin tilaa esimerkiksi isovanhemmalle tai vieraille. Saunarakennuksen yhteydessä on kodin lämminvarasto ja upea aurinkoterassi (n. 22 m²).

Päärakennukseen on kulku kuistilta uudelta puolelta. Käynti avautuu viher/työhuoneeseen jossa on upea lasikatto ja sähköohjattavat rullaverhot. Uudelta puolelta löydät 3 kpl tilavia makuhuoneita sekä kylpyhuoneen. Tämän 2006 vuonna rakennetun puolen 3,5 metrin huonekorkeus tuo tilavuutta kotiin.

Kodin vanha ja uusi puoli on yhdistetty aulalla ja keittiö/olohuone aukeaa upeasti pihalle ja ikkunoita kolmeen eri suuntaa. Keittiö on huippu varusteltu. Olohuoneessa on kodin takka tunnelmaa luomassa.

Yläkerrassa on nuorten valtakunta juuri remontin läpikäyneet makuhuoneet mahdollistavat isommankin perheen asumisen talossa.

Kodin uuden toisesta kerroksesta löytyy kuntosali, runsaasti säilytystilaa sekä kodin hoitohuone.

Kodin sauna- osasto on sijoitettu vanhanpuolen alimpaan kerrokseen, jonka yhteydessä on hyvin pukeutumistilaa ja wc. Sauna-osastolta on kulku lämpimään autotalliin, joka on tällä hetkellä perheen harraste käytössä.

Aurinkoisella pihalla on runsaasti istuksia (mansikkaa laatikoissa, vadelmia, päärynäpuu, luumupuu, karhunvatukkaa, vanha omena puu sekä herukoita).

Sijainti on loistava koulut sekä päiväkodit vehreä asunalue erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella. N. 2 km eteisyydellä neljä eri koulua, joista 2 kpl suomenkielisiä, 1 kpl suomalaisvenäläinen sekä 1 kpl ruotsikielisiä. Kauppakeskus kaari vain noin 5-10 min päässä kotoa. Läheltä löytyy myös Kaarelan maaneesi ratsutalli.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:
Emmi Hyvärinen / 040 154 0889 tai emmi.hyvarinen@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN!
I can provide services also in English.

Get a roof.
www.roof.fi

Pohjakuva

160 m2


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

980 000 €

6125 €/m2

Myyntihinta 980 000 €

Kiinteistövero 990

Lämmityskustannukset (sähkö, €/kk) 300,00 €

Muut kustannukset Vesi n. 60 € / kk 4hlö. Jäte n. 30 € / kk. Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus ( 300 euroa/kk) perustuu viimeisen 12 kk:n kustannuksiin, sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta on ollut X senttiä/kilowattitunnin hinta on ollut keskimäärin X senttiä) ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron.) Ostajan on hyvä huomioida, että sähkön hinta voi vaihdella suurestikin edellä mainitusta riippuen sähkön tarjoajasta, tehdystä sopimuksesta sekä sähkön vallitsevasta markkinatilanteesta. Edellä mainittu kiinteistövero on vuoden 2022 verotieto. Ostajan tulee ottaa myös huomioon, että kiinteistövero tarkistetaan vuosittain ja muutokset kiinteistöverossa ovat mahdollisia. Asumiskustannukset kulutuksen mukaan. Edellä mainitut kustannukset voivat olla käytöstä riippuen enemmän tai vähemmän.

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

91-33-111-22

Tontin pinta-ala

1074m2

Tontin omistus

oma

Rakennusoikeus, m2

Roomalainen numero osoittaa rakennusten, rakennuksen tai sen osan suurimman sallitun kerrosluvun. AO Erillispientalojen korttelialue -tontille saa asemakaavassa merkityn kerrosalan lisäksi rakentaa autosuojia 20 m2/asunto sekä talousrakennuksia 15 m2 / asunto -enintään 20% tontin pinta-alasta saa käyttää rakentamiseen autosuojat ja talousrakennukset mukaan luettuna. Rakentamattomat tontin osat, joita ei käytetä leikkipaikkoina, kulkuteinä eikä autopaikkoina on istutettava tai pidettävä luonnonmukaisessa kunnossa

Kaava, m2

Asemakaava-aloitus Osoitteeseen Runonlaulajantie 40 suunnitellaan uutta, nykyistä koulurakennusta suurempaa peruskoulua. Uuden koulurakennuksen rakentaminen edellyttää olemassa olevien koulurakennusten purkamista. Asemakaavaluonnos Hämeenlinnanväylälle suunnitellaan uusi Kuninkaantammen eritasoliittymä ja siihen liittyvät kadut ja liikennejärjestelyt. Lisäksi kaupunki selvittää muuta maankäyttöä liittymän ympäristössä ja kaavoittaa nämä alueet erillisenä kaavahankkeena myöhemmin. Lähialueella on käynnissä ja suunnitteilla kaavamuutoshankkeita. Näistä urakoista voi aiheutua urakoinnin aikana rakennuspöly, -melu sekä liikennehaittaa. Ostajan tulee tutustua lähialueen kaavoitushankkeisiin huolellisesti. Lisätietoa kaavoituksesta antaa: Helsingin kaupunki asemakaavoitus Kansakoulukatu 3​, 00100 Helsinki​ p. (09) 310 1691 ​ https://kartta.hel.fi/

Sijainti

Larin Parasken polku 29
00420, Kaarela, Helsinki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.