Rakennusvuosi

1909

Tontti

oma

Kerroksia

2

Tilava omakotitalo luonnon äärellä.

Talo on rakennettu vuonna 1909 jota on sitten remontoitu pitkin historiaa. Tällä hetkellä talo sijaitsee omalla tontilla, jossa on vielä rakennusoikeutta jäljellä. Tässä vaiheessa tontti on kokonaan vuokralaisen käytössä, mutta vuokranantaja varaa mahdollisuuden tontin lohkomiseen.

Talo on rakennettu osaksi luonnonkiviperustukselle ja seinät ovat hirsirakenteisia puuverhoiltuna. Katto muotona on masardikatto ja katteena peltikate. Lämmönlähteenä on suora sähkölammitys ja lämmönjako tapahtuu sähköpattereilla, sähkölattialämmityksellä ja kakluunien avulla. Ilmanvaihtojärjestelmänä on koneellinen poistoilmanvaihto. Vesijärjestelmänä on oma porakaivo

Tontilla on vuokralaisen käytössä kahden auton autotalli ja kylmä varastorakennus. Muita rakennuksia on sauna( ei käytössä), kellari/varasto ja mankelirakennus.

Vuokra-alueen rajat ja kulkuyhteydet kiinteistölle tulevat mahdollisesti muuttumaan alueen kehittämisen ja rakentamisen edetessä arviolta vuosina 2024-2025. Vuokra-alueen rajoista tullaan sopimaan vuokralaisen ja vuokranantajan välillä, kun alueen kehityssuunnitelmat etenevät ja rakentaminen alueella alkaa.

Vuokra / Rent: 2900 €/kk + käyttökulut.

TIEDUSTELUT:

vuokraus@roofgroup.fi

I can provide services also in English

ROOF Group – Asuminen on tunne

Kaikki asumisen palvelut saman katon alta.

www.roofgroup.fi

Pohjakuva

268 m2

8h, k, apk, kph 2, ruok.tila, wc, 2x aula.


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Vuokra

2 900 €/kk

Lämmityskustannukset (sähkö, €/kk) 300,00 €

Jätehuoltokustannukset 56,00 €

Tiemaksu 100,00 €

Muut kustannukset Kaikki kustannukset ovat arvioita: - Sähkö, koko kiinteistö n. 33-35 000 kwh/v - Jätemaksu & jätevesisäiliön 7m3 tyhjennys, n.670e/vuosi - Tiemaksu( automäärästä riippuvainen) n. 100 e/auto/vuosi

Tontti

Kiinteistön nimi

Villa Jonna

Tontin omistus

oma

Kaava, m2

Alue on kaavoitettu siten, että alueelle tullaan vuosien 2023-2027 aikana rakentamaan noin 100 erillis- ja paritaloa.

Sijainti

Vähän-Myntin tie 4
02780, Mynttilä, Espoo

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.