Tontti

oma

Kerroksia

2

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan Lammin kivitaloon, joka sijaitsee rauhallisella Ruskeasannan alueella. Tämä kaunis koti on suunniteltu huolella arkkitehti Kari Jussilan toimesta ja se tarjoaa asukkailleen ainutlaatuisen yhdistelmän tyylikkyyttä ja toiminnallisuutta.

Astuessasi sisään tähän älytaloon, ensimmäisenä huomiosi kiinnittyy olohuoneen korkeaan huonekorkeuteen ja näyttäviin rimakoristeisiin seinällä. Isoista ikkunoista tulviva luonnonvalo täyttää tilan ja luo valoisan ja avoimen tunnelman. Olohuonetta koristaa lisäksi kaunis kiertoilmatakka, joka luo tunnelmaa kylminä talvi-iltoina.

Keittiö on suunniteltu saman tilan yhteyteen, mikä tekee kokkailusta helppoa ja antaa mahdollisuuden seurustella vieraiden kanssa samalla kun valmistat herkkuja. Keittiön käytännöllisyys ja tyylikkyys yhdistyvät tässä tilassa saumattomasti.

Kylpyhuone on tilava ja varustettu kahdella sadesuihkulla, tarjoten rentouttavia iltoja arjen keskellä. Saunassa voit nauttia pehmeistä löylyistä, ja kylpyhuoneen kautta pääset suoraan terassille, jossa odottaa ulkoporeamme, joka tuo arkeesi luksusta.

Ensimmäisestä kerroksesta löytyy myös käytännöllinen kodinhoitohuone, todella tilava vaatehuone, erillinen wc ja runsaasti säilytystilaa, joka tekee arjen järjestämisestä vaivatonta.

Portaat toiseen kerrokseen ovat näyttävät lasikaiteineen ja yläkerrasta löytyy neljä makuuhuonetta sekä aulatila, joka voi toimia vaikkapa toisena olohuoneena tai lasten leikkitilana. Masterbedroom on erityisen vaikuttava, ja sen takana sijaitsee tilava sekä ylellinenoma kylpyhuone, joka tuo käytännöllisyyttä asumiseen.

Talon lämmityksestä huolehtii ekologinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä, ja koneellinen ilmanvaihto pitää sisäilman raikkaana ja miellyttävänä. Talo seisoo omalla tontillaan ja on rakennettu huolella sekä materiaalit sopivat harmonisesti yhteen.

Tämä Lammin kivitalo tarjoaa sinulle mahdollisuuden asua tyylikkäästi ja mukavasti rauhallisella sijainnilla Ruskeasannassa. Tule kokemaan tämä ainutlaatuinen kivitalo omakohtaisesti ja ihastu sen kauneuteen ja toiminnallisuuteen. Kaiken lisäksi talo on varustettu Crestron älyjärjestelmällä ja reilun kokoisella autokatoksella.

Nyt myydään määräosa A noin 923m2.

Olethan pian yhteydessä minuun ja sovitaan yksityisesittely sinulle sopivaan aikaan.

At your service

Stefan von Harpe LKV
Roof Espoo
p. 0400 377 358
stefan@roof.fi

Pohjakuva

180 m2

Array


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

795 000 €

4417 €/m2

Myyntihinta 795 000 €

Kiinteistövero 1500 euroa

Jätehuoltokustannukset 50,00 €

Kadun puhtaanapitokustannukset 12,00 €

Muut kustannukset Talossa on lämmitysmuotona maalämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys. Kokonaissähkönkulutus on ollut noin 16000kwh/ vuosi sisältäen lämmityksen ja käyttösähkön. Kiinteistövero on koko tontin kiinteistövero joka tulee määräytymään hallinta-alueiden mukaan.

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

92-67-31-1

Energialuokka

A2018

Tontin pinta-ala

1934m2

Tontin omistus

oma

Kaava, m2

Vantaan kaupunki

Sijainti

Tunturipolku 5
01390, Ruskeasanta, Vantaa

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.