Rakennusvuosi

2017

Tontti

oma

Kerroksia

2

“Talo Tähtikallio”

Nyt tarjolla Ylöjärven Asuntilasta upea valkoinen omakotitalo, jonka rakentamisessa ja suunnittelussa on otettu huomioon lapsiperheen tämän päivän toiveet, laadusta tinkimättä. Tämä vuonna 2017 valmistunut kaunis Kannustalo on suunniteltu asiakkaan toiveiden mukaan ja se tarjoaa pohjaratkaisun, varustuksen sekä materiaaliensa osalta vastinetta vaativampaankin asumiseen. Ensimmäisestä kerroksesta löytyy laadukas ja hienoja yksityiskohtia täynnä oleva valkoinen keittiö, jonka sydän on suuri valkoinen saareke, jossa induktioliesi sekä tasoon valettu allas. Kodinkoneet ja Festivo-kylmiö on sijoitettu kätevästi keittiön tekniikkaseinälle, mistä löytyy lisäksi aamiaiskaappi helpottamaan kiireisiä arkiaamuja. Keittiö yhdistyy saumattomasti olohuoneeseen sekä ruokailutilaan, minne mahtuu isompikin ruokapöytä. Keittiön, ruokailutilan sekä olohuoneen suurista ikkunoista tulvii valoa, sillä jo talon suunnittelussa kiinnitettiin huomiota ilmansuuntiin sekä valon esteettömään kulkuun tilasta toiseen. Vaaleaan olohuoneeseen tuo harkittua kontrastia valurautainen kamiina, joka toimii lisälämmönlähteenä ja johon saa mukavat tunnelmatulet sadepäivänä. Olohuoneesta on kulku talon katetulle etuterassille, jossa pääsee nauttimaan vaikka grillailusta ja kesäisistä hetkistä. Ensimmäisestä kerroksesta löytyy myös monikäyttöinen kirjasto/työhuone/vierashuone sekä erillinen wc, pesuhuone- ja saunaosasto, jonka yhteydessä myös tilava kodinhoitohuone ja kurapiste. Kodinhoitohuone toimii samalla arkieteisenä ja siitä on erillinen uloskäynti suoraan kahden auton korkeaan autokatokseen. Autokatoksen yhteydessä on lisäksi erillinen tilava lämmin varasto, tekninen tila sekä autokatoksen yläpuolella sijaitsee käyttöullakko. Toisessa kerroksessa ovat talon viidestä makuuhuoneesta neljä, jotka ovat kokoluokaltaan suuria ja valoisia. Toisen kerroksen päämakuuhuoneessa upea “walk in closet” -vaatehuone sekä kulku pariovista suurelle parvekkeelle, jonka ilmansuunta on mitä parhain ihailla upeita auringonlaskuja. Yläkerrassa on päämakuuhuoneen lisäksi 3 valoisaa ja suurta makuuhuonetta sekä kylpyhuone- ja wc-tila. Kahdessa makuuhuoneessa on suuri yhteinen vaate/ pukeutumishuone sekä toisesta makuuhuoneesta vielä oma kulku suurelle parvekkeelle.

Tämä upea omakotitalo sijaitsee omalla 1077 m2 tontilla ja sen lämmitysmuotona on taloudellinen maalämpö. Lämmönjakojärjestelmä on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys, minkä lisäksi talossa on koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Näiden edellä mainittujen asioiden tiimoilta kiinteistössä on saavutettu todella edulliset asumiskustannukset pinta-alaansa nähden ja kaikki sisustusmateriaalit on valittu allergiaperheen tarpeisiin sopivaksi.

Talon sijainti tarjoaa mitä parhaimmat asumismukavuudet eli sopivasti omaa rauhaa ja silti lähellä kaikkea. Läheltä löytyy laadukkaat päivittäiset palvelut mm. päiväkoti, koulut, lähikauppa ym. sekä mitä parhaimmat harrastus- ja ulkoilumaastot. Lähitulevaisuudessa rakenteille tulee myös tielinjaus Siivikkalan kautta Teivolle, mistä hurauttaa Tampereelle helposti vartissa

Pohjakuva

181 m2

6h,avok,rt,kph/s,khh,2x erill.wc,vh,terassi,p,ak


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

579 000 €

3199 €/m2

Myyntihinta 579 000 €

Kiinteistövero 688,62

Lämmityskustannukset (sähkö, €/kk) 100,00 €

Jätehuoltokustannukset 80,00 €

Kadun puhtaanapitokustannukset 12,50 €

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

980-406-1-692

Kiinteistön nimi

565/1

Energialuokka

B2013

Tontin pinta-ala

1077m2

Tontin omistus

oma

Rakennusoikeus, m2

240 m2 = Rakennusoikeus kerrosalaneliömetreinä. Roomalainen numero osoittaa rakennusten, rakennuksen tai sen osan suurimman sallitun kerrosluvun.

Kaava, m2

Ylöjärven kaupunki / rakennusvalvonta p. 03 565 30 000 / 040 133 4806 kirjaamo@ylojarvi.fi

Sijainti

Kaasuvalontie 1
33480, Asuntila, Ylöjärvi

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.