Rakennusvuosi

1983

Tontti

oma

Kerroksia

1

UNIIKKI KOTI – INKOON DEGERBYSSÄ

Tämä jykevä talokokonaisuus on luonnonrauhassa, silti vain n. 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Talo huokuu luonnonelementtejä; puu, kivi, tuli ja vesi, nämä elementit ovat harmoniassa täällä.
Päärakennuksen suunnittelussa ja toteutuksessa on kiinnitetty huomiota kestäviin ja korkeatasoisiin materiaaleihin, jonka aistii jo pihapiiristä.
Talon hulppea uima-allaskokonaisuus on jotain aivan uniikkia. Vastaavia luonnonkivestä tehtyjä kokonaisuuksia, ei tule ihan heti vastaan. Uima-altaan veden lämmitys on kytketty maalämpöön ja moderni allasautomatiikka pitää huolta veden laadusta.
Kiinteistökokonaisuus muokkautuu moneen eri käyttötarpeeseen.

JÄMÄKKÄ OMAKOTITALO
Asuintalo on rakennettu kallion päällä jykevästä hirrestä. Tähän tunnelmalliseen kotiin sisään tultaessa eteiskäytävästä aukeaa avarat oleskelutilat; olohuoneen kokonaisuus, jossa luonnonmateriaalit, kivi ja puu ovat keskeisiä elementtejä. Olohuoneessa on avara huonekorkeus. Lasisen seinän takana kimmeltää houkuteltavasti allasosasto.
Luonnonkivestä muuratut jykevät takat houkuttelevat käyttämään niitä pimenevinä syysiltoina.
Kodista löytyy mm. kolme makuuhuonetta, kylpyhuone /saunaosasto, kodinhoitotila, kuntosali, biljardihuone, kolme wc:tä ja kirjastohuone. Biljardisalin huikea allasikkuna on elävä taideteos.
Asumisen ja arjen sujuvuutta lisäävät vielä hyvät säilytystilat kuten autokatos, varasto/harrastetila ja puuvarasto. Lammen rannalla on lisäksi alunperin saunaksi rakennettu vierasmökki.

Kiinteistön tekniikkaa on modernisoitu. Pääasiallisena lämmityslähteenä on maalämpö. Jäähdytyksestä huolehtii taloon asennetut yhteensä neljä ilmalämpöpumppua. Uima-altaan veden lämmitys on kytketty maalämpöön. Kiinteistöllä on oma porakaivo.

SUOJAISA JA AURINKOINEN PIHAPIIRI
Taloa ympäröi, pääosin etelä/länsi suuntaan oleva terassialue kallio lampineen, jonne sadevedet ohjataan. Lammen ympäri on tehty lenkkipolku.
Pihapiiri on ihastuttavan monimuotoinen; tasaista kalliota, puustoa, heinikkoa, metsän aluskasvillisuutta ja nurmea. Kiinteistö on alueen yksi korkeimmista kohdista, josta näkee laajalle alueelle.

KAKSI KÄYTTÄMÄTÖNTÄ RAKENNUSPAIKKAA
Rakennusoikeutta on runsaasti vielä käytettävissä. Rakennusoikeus rakennusjärjestyksen § 33 mukaan, vähintään 5000 m2 rakennuspaikalle: päärakennus 400 m2, sivuasunto 100 m2 sekä talousrakennuksia 150 m2.

I can provide services also in English.

Ota yhteyttä välittäjään, pyydä lisätietoja ja sovi yksityisesittely.

Ville Vartiainen, LKV | p. 0400 433 866 | ville.vartiainen@roofgroup.fi

Roof LKV – Asuminen on tunne.

Pohjakuva

375 m2

5h+k+kuntoilutila+biljardih.+kph+s+2x wc, allasosasto+varastot


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

975 000 €

2600 €/m2

Myyntihinta 975 000 €

Kiinteistövero 1160

Lämmityskustannukset (sähkö, €/kk) 314,40 €

Tiemaksu 200,00 €

Kadun puhtaanapitokustannukset 17,86 €

Muut kustannukset - Tiemaksu tarkoittaa naapurin kanssa sovittua lumen ja tienhoitoa, joka laskutetaan tehdyn työn mukaan. 100-500 eur/v, riippuen tarpeesta ja keleistä. - Jäteastian tyhjennys 2 viikon välein, (RosknRoll) - Sähkönkulutus ilmoitettu v. 2022 vuosiennusteen mukaan. Toteuma 1-10/2022 jaksolla keskim: 272,60 eur/kk

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

149-404-4-18

Kiinteistön nimi

Pakinkallio

Tontin pinta-ala

7m2

Tontin omistus

oma

Rakennusoikeus, m2

Tällä tilalla on jäljellä 2 rakennuspaikkaa. Rakennusoikeus rakennusjärjestyksen § 33 mukaan, vähintään 5000 m2 rakennuspaikalle: päärakennus 400 m2, sivuasunto 100 m2 sekä talousrakennuksia 150 m2.

Kaava, m2

Inkoon rakennusvalvonta. Suunnittelutarvealue, joten on haettava suunnittelutarveratkaisu, ennenkuin uusia rakennuslupia voidaan myöntää.

Sijainti

Inkoon Rannikkotie 162
10160, Degerby, Inkoo

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.