Rakennusvuosi

1962

Yhtiövastike

547,41 €

Tontti

oma

Kerros

2/2

Olisiko tämä Pohjois-Tapiolan helmi sinun uusi kotisi? Uniikki pienkerrostaloyhtiö sijaitsee avaran, vehreän puiston laidalla. Läheltä löytyvät kaikki arjen palvelut ja erinomaiset kulkuyhteydet. Taloyhtiössä on isommat korjaukset jo tehty, yhtiö on hyvin hoidettu ja tämä valoisa, tyylikäs asunto sijaitsee sen parhaalla paikalla.

Asunto mukautuu moneen eri tarpeeseen. Asunnossa on tällä hetkellä peräti 4 hyvänkokoista makuuhuonetta, jollaisena se on naapurissa sijaitsevan koulun ansiosta lapsiperheen todellinen unelmakoti. Jos etsit kotia, jossa on avoin keittiö, hyvä tila ruokapöydälle ja tilava olohuone seurustelulle sekä makuuhuone, työhuone ja vieras-/pukeutumishuone, mukautuu tämä asunto helposti myös sinulle omaksi. Tilava eteinen ja kylpyhuone, jossa on paikka pesukoneelle ja runsaasti säilytystilaa, mahdollistavat sujuvan arjen. Kaikesta näkee, että asunto on 1960-luvun huippuarkkitehtien suunnittelema.

Läheisyydessä sijaitsevat kaikki lapsiperheen palvelut, koulut, päiväkodit ja tietenkin Tapiolan Asukaspuisto. Pohjantori helpottaa arkea monine palveluineen ja S-Market palvelee ympäri vuorokauden. Sijainti erinomaisten ulkoilualueiden, lenkkipolkujen, hiihtolatujen ja kulttuuripalveluiden lähellä antaa puitteet monimuotoiseen elämiseen. Tulevia kesäpäiviä voi myös viettää taloyhtiön isolla ja rauhallisella pihalla. Aktiiviselle elämälle löytyy runsaasti säilytystilaa kahdesta varastokomerosta, pyöräkellarista ja pihan katoksista. Taloyhtiön sauna, kuivaushuone ja tuloja tuovat neljä liikehuoneistoa ovat myös merkittäviä yksityiskohtia.

Ja vielä pisteenä iin päälle, oma parkkiruutu vuokrattavissa taloyhtiöltä!

Nykyinen omistaja on nauttinut asuntoon kolmesta ilmansuunnasta tulvivasta valosta ja tunteesta jo Louhentien koivukujalle käännyttäessä – on hyvä tulla kotiin. Makuuhuoneiden omistajat, lapset ovat jo muuttaneet omilleen, joten koti vapautuu nyt muiden iloksi.

Tule kokemaan Tapiolan viehätys! Ole pian yhteydessä niin sovitaan kanssasi yksityisnäyttöaika.

Jaana Huurinainen LKV, KiAT, RI, p. 040 359 3747 tai jaana.huurinainen@roof.fi
Betjänar även gärna på svenska / I can provide services also in English
www.roofgroup.fi

Hintatiedot

Velaton hinta

488 000 €

5083 €/m2

Myyntihinta 466 958 €

Velkaosuus 21 041 €

Yhtiövastike 547,41 €

Rahoitusvastike 136,63 €

Hoitovastike 410,78 €

Vesimaksu sisältyy vastikkeeseen

Autopaikan kustannukset(€/kk) 10

Muut kustannukset Sähköautopaikkavuokra 20 e/kk - lämmitystolpasta lataus. Yhtiökokouksessa keväällä 2022 valtuutettiin hallitus taloudellisen tilanteen niin vaatiessa kantamaan enintään yhden hoitovastikkeen suuruisen ylimääräisen vastikkeen..

Tehdyt korjaukset ja remontit

2021

D-talon ilmanvaihtokone. Ikkunoiden tiivistäminen (uloin ikkuna). Viemäreiden huuhtelu ja kuvaus (pysty-, pohjaviemärit sekä huoneistohaarat).

2020

Ilmavaihdon nuohous ja säätö. D, E ja F talojen takapihojen istutusaulueet. Pysäköintialueen aidan jatkaminen. Ryömintätilojen kunnostus.

2019

Korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto, tehty 2 v tarkastus vesikatolle ja julkisivulle.

2018

Pysäköintialueen aidan kunnostus sekä maalaus ja asfalttivaurion korjaus, pensaiden ja puiden istutus sekä olemassa olevin puiden leikkaus.

2017

Julkisivujen / sokkeleiden, sisäänkäyntiovien ja vesikattojen peruskorjaukset, pihavalaisimien uusinta.

2016

Julkisivujen / sokkeleiden, sisäänkäyntiovien ja vesikattojen peruskorjausten suunnittelu.

2016

Hankesuunnittelu ( julkisivut, vesikatot, parvekkeet, sokkelit).

2015

Ikkunoiden ja parvekeovien käynnin sovitus ja tiivistys.

2012

Jätekatoksen rakentaminen.

2010

LVIS-saneeraus, lukitusjärjestelmän uusiminen.

2007

Putkiremontin hankesuunnittelu.

2005

Salaojien kunnostus.

2000

Rakennuksen ulkopuolisen viemäröinnin osittainen uusiminen.

1997

Ikkunat uusittu


Tulevat korjaukset ja remontit

2022

Ikkunapuitteiden korvausilmaventtiilien avaukset Pihaistutuksien toteutusten jatkaminen Sähkö/hybridiautojen latausjärjestelmän suunnittelu / toteutus.

2023

Lämmitysjärjestelmän tasapainotus. Parvekkeiden saumauskorjaukset ja teräskaiteiden maalaus.

2022-2023

Saunan saneerauksen suunnittelu. Huoneistojen parvekeseinien lisäeristäminen. Ikkunoiden ja ovien vaihdon suunnittelu. A-, B- ja C-talojen 1.krs:n paneeliseinien ja puisten ulko-ovien sekä ikkunoiden uusimisen suunnittelu.

2023-2025

Saunan saneerauksen toteutus. Huoneistojen parvekeseinien lisäeristäminen, ikkunoiden ja ovien vaihdon toteutukset. A-, B- ja C talojen 1krs:n paneeliseinien ja puisten ulko-ovien sekä ikkunoiden uusiminen. Energiavaihtoehtojen selvitykset ja tarvittavien suunnitelmien tekeminen (hanke- ja totetutussuunnitelmat).

2024

Uusia Energiatodistus (lakisääteinen).

2026

Energiajärjestelmän toteutukset. Keittiön viemärihaarojen huuhtelu. Huoneistojen ulko-ovien uusiminen. Liiketilojen mahdollinen pinta-saneeraus vuokralaisten vaihtuessa. Myyjä ei vastaa yhtiön myöhemmin päättämistä remonteista eikä niistä aiheutuvista huoneistokohtaisista kustannuksista. Yhtiöllä ei ole käytössä kunnossapitotarveselvitys raporttia vaan kaikki on kirjattu isännöitsijäntodistukseen.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto-osakeyhtiö Louhenpesä

Isännöitsijän yhteystiedot

Priman Oy Olarinluoma 14 , 02200 Espoo Janne Lehtonen p 020 761 4430, email priman@priman.

Energialuokka

G2013

Tontin pinta-ala

3932m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Louhentie 8
02130, Pohjois-Tapiola, Espoo

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.