Rakennusvuosi

2000

Yhtiövastike

418,25 €

Tontti

oma

Kerros

1/2

Koti merinäkymin Nuottalahdenrannan tuntumassa.

Tässä erityisen valoisassa kodissa on viihdytty pitkään. Asunnossa on hyvä pohjaratkaisu ja klassiset ajattomat materiaalit.

Alakerta on avointa yhtenäistä tilaa, jossa avokeittiö saarekkeella, tilaa suuremmallekin ruokapöydälle, lisäksi iso olohuone, jossa kaunis takka ja näkymät merelle päin, etelä-länsinäkymät. Alakerrassa sijaitsee myös kodin saunaosasto. Eteisestä käynti suureen lämpimään varastoon, jossa oma ulko-ovi. Olohuoneesta käynti terassipatiolle. Asunnon aidattu piha-alue on katettu käytännöllisellä suurella puuterassilla, josta avautuu maisemat etelään merelle päin. Pihalta ei ole suoria näkymiä naapureihin. Piha rajautuu yhtiön yhteiseen nurmikkoalueeseen. Liputuspäivinä voit ihailla kaunista lippuamme, sillä yhtiön lipputanko sijaitsee tämän asunnon pihan edustalla.
Yläkerrassa kolme makuuhuonetta (joista yksi tällä hetkellä arkiolohuoneena), kylpyhuone, jonka yhteydessä pyykinhuolto. Alun perin yläkerrassa on ollut neljä makuuhuonetta, tuo neljäs makuuhuone on helposti rakennettavissa takaisin. Isoimmasta makuuhuoneesta on onni herätä aamuisin merimaisemiin ja talvi-öisin voit ihailla kirkasta tähtitaivasta, tästä makuuhuoneesta käynti yläkerran etelään suuntautuvalle parvekkeelle.

Asunnossa on ilmalämpöpumppu, jota voi käyttää viilentämiseen tai tarvittaessa lämmittämiseen. Asunnon yhteydessä lämmin varasto. Jokaisella yhtiön asunnolla on käytössään yksi autokatospaikka ja yksi avoin pihapaikka. Yhtiön pihalla leikkialue lapsille.

Espoon rantaraitti kulkee n. 100 m päästä ja uimarannallekaan ei ole pitkä matka. Uimarannalta löydät mm. Matinkylän Löylykontin. Hyvät julkiset kulkuyhteydet, kauppakeskus Iso-Omena ja metroasema kävelymatkan päässä. Alueella hyvät koulut ja päiväkodit, niin suomen- kuin ruotsinkielisille. Harrastusmahdollisuudet liikunnasta pitävälle ovat alueella erinomaiset. Matinkylän Urheilupuisto, josta löytyy mm. juoksurata, cross-ulkopyöräilyrata, jalkapallokentät ja kaksi jäähallia, ovat lähellä ja uusi uimahalli sijaitsee Iso Omenan vieressä. Rantaraitilla on upeat kävely- ja lenkkeilymaastot. Mikäpä on sen mukavampaa kuin kävelylenkki merimaisemissa ja päätteeksi kuppi kahvia Nokkalan Majakalla (n. 1,8 km:n päässä). Nokkalan Majakan vierestä voi hypätä saaristoristeilylle Espoon kauniiseen saaristoon. Tällä alueella luonto on läsnä ja käsillä monimuotoisesti.

Taloyhtiössä on meneillään tiivistysurakka, jonka kuluja ei ole vielä jyvitetty. Kulut tulevat jyvitettäväksi kahdessa erässä, joista I-vaiheen jyvitys tapahtuu kesäkuussa ja II-vaiheen jyvitys vuoden lopussa / ensi vuoden alussa. Yhteensä nuo jyvitettävät lainat tämän asunnon osalle ovat noin 43 000 euroa. Summa saattaa toteutua myös pienempänä, tämä selviää urakan valmistuttua.

Hyvä yhtiö, jossa viihdytään ihanalla Nuottaniemen alueella!

Tiedustelut:

Mirja.Matikainen@roof.fi
p: 0403501505

Pohjakuva

120 m2

5 h+k+s+lämm.varasto


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

659 000 €

5515 €/m2

Myyntihinta 659 000 €

Yhtiövastike 418,25 €

Hoitovastike 418,25 €

Vesimaksu 12 €/hlö/kk

Muut kustannukset Hoito- ja rahoitusvastikkeen suuruuden perustana käytetään yhtiöjärjestyksen 4 §:ssä mainittuja huoneistojen lattia pinta-aloja. Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Sähkönkulutus mitataan huoneistokohtaisesti, eikä se sisälly hoitovastikkeeseen. Sähkönkulutus riippuu kulloisenkin asukkaan kulutustottumuksista. Autopaikoista ei perillistä erillistä vastiketta, vaan paikkojen hoitokulut sisältyy hoitovastikkeeseen. Hallituksella on valtuutus periä tarvittaessa korkeintaan kahden kuukauden ylimääräiset hoito- ja rahoitusvastikkeet. Ostajan tulee maksaa kulu / maksu, joka aiheutuu osakkeen siirtämisestä maanmittaulsaitoksen sähköiseen järjestelmään, mikäli taloyhtiö on siirtänyt osakasluettelon sähköiseen järjestelmään ennen kauppoja. Taloyhtiössä on juuri meneillään rakenteiden korjausurakka, jolla varmistetaan, että asuntojen rakenteet ovat tiiviit. Asunnon B 3 tuleva lainaosuus on kokonaisuudessaan noin 43 000 euroa, jonka ostaja ottaa vastatakseen. Lainaa ei ole vielä jyvitetty ja lopullinen lainaosuus selviää urakan päätyttyä. Urakan I-vaiheen lainaosuus jyvitetään kesäkuussa 2023 ja tuon osuus tälle asunnolle on n. 9 000 euroa. Urakan II-vaiheen lainaosuus jyvitetään vuodenvaihteessa ja tuon osuus tälle asunnolle on n. 34 000 euroa.

Tehdyt korjaukset ja remontit

- 2008 huoneistojen lämpökuvaus - 2009 talojen autokatosten harmaat puuosat maalattu - 2012 leikkipaikkojen korjaus - 2013 salaojien esillekaivuu ja puhdistus - 2014 pihakorjauksia - 2015 aitojen ja parvekkeiden korjaus ja maalaus, sadevesikaivojen ja syöksytorvien muutostyöt - 2016 PTS päivitys, räystäiden maalaus - 2019 kattojen kuntotarkastus, kattojen pesu ja kunnostus - 2021 puiden kuntoarvion mukaiset toimenpiteet, puiden kuntoarvion mukaiset hoitoleikkaukset kattopintojen ja seinien läheltä - 2022 kosteusvaurioiden korjaukset asunnossa I, pihatarkastuksen teettäminen, salaojien ja viemäreiden puhdistuksen ja kuvauksen kilpailutus, salaojien kuvaus ja mahdolliset kunnostukset, sekä pintavesikaatojen parannukset


Tulevat korjaukset ja remontit

- 2022-2023 sähköautolatauksen valmiuden selvittäminen, tiivistyskorjaukset jatkuvat asunnoissa A-H, kuntoarvio ja PTS. Taloyhtiön remonteista päätetään aina vuosittain yhtiökokouksessa. Remonttitarpeet saattavat muuttua - aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä, eikä niistä koituvista huoneistokohtaisista kustannuksista.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Espoon Scalare

Isännöitsijän yhteystiedot

Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Christian.Boman@kiinteistotahkola.fi p: 020 7488249

Yhtiön tilat ja varustelu

Taloyhtiössä on lisäksi yhteinen tekninentila / talovarasto 16 m2.

Energialuokka

G2013

Autokatosten määrä

17

Tontin pinta-ala

8445m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Nuottalahti 2
02230, Nuottalahti, Nuottaniemi, Espoo

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.