Rakennusvuosi

2004

Tontti

oma

Kerros

1-3/3

Ainutlaatuisen kaunis rivitalon päätyhuoneisto helppohoitoisella terassilla ja pihalla.

Tähän kotiin et voi olla ihastumatta! Valoisa ja moderni rivitalo luonnon keskellä Espoon Vanhakartanolta, hurmaa sekä tilojensa että sijaintinsa puolesta. Tässä kodissa on kolme kerrosta. Ensimmäisessä kerroksessa: terassi, iso makuuhuone, pukuhuone, kodinhoitohuone, sauna, kylpyhuone ja erillinen wc ja portaikko aulalla. Toisessa kerroksessa: pääsisäänkäynti, ulkovarasto, tuulikaappi, eteinen peililiukuovikaapilla, keittiö ja iso olohuone, mistä kulku parvekkeelle. Luonnonvaloa tulvii huoneisiin ympäri vuoden.

Ylimmässä kerroksessa on kolme erikokoista makuuhuonetta. Lisäksi löytyy yläkerrasta kylpyhuone ja aula portailla.

Helppohoitoisella, aidatulla pihalla on terassi, nurmikkoa. Jokaiselle huoneistolle on myös oma autopaikka, piha on asfaltoitu ja pääsisääntulo vieressä on mahdollisuus etuterassille, piha on osittain laatoitettu.

Näkymät olohuoneesta ja terassilta ovat avarat länteen/etelään. Talvisin voit ihailla kaunista peltomaisema. Harrastusmahdollisuudet aivan talon ympärillä ovat erinomaiset lenkkeily maastot ja Pitkäjärven uimarannat. Yhtiö sijaitsee rauhallisella asuinalueella tarjoten erinomaiset palvelut lähietäisyydellä. Laaksolahden, Lippajärven että Pitkäjärven monipuoliset palvelut, koulut ja päiväkodit ovat lähellä, mm Jorvin sairaalaan ja Auroran puisto.

Pohjaratkaisultaan rivitalo sopii hyvin myös etätyöskentelyyn. Taloyhtiössä on kaukolämpö ja modernit säilytystilat ulkovarastojen lisäksi. Talo on rakennettu vuonna 2004.

Vuokra: 1700 €/kk + käyttökulut.

TIEDUSTELUT:

vuokraus@roofgroup.fi

I can provide services also in English

ROOF Group – Asuminen on tunne

Kaikki asumisen palvelut saman katon alta.

www.roofgroup.fi

Pohjakuva

138 m2

5-7 h, k, khh, 2 kph, s, 3 WC, ulkovarasto, aidattu terassi ja parveke


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Vuokra

1 700 €/kk

Vesimaksu 15 oma mittari

Muut kustannukset Vesimaksuennakko 15,00 €/kk/henkilö. Tasauslasku tulee vuokralaisen maksettavaksi. Autop/Lämmin/Lisäp/Haapan. 21,00 euroa/kk/kpl Vesimaksuennakko 15,00 euroa/hlö/kk Autop/Lämmin/Lisäp/Taloyht. 21,00 euroa/kk/kpl Sähköauton latausmaksu 25,00 euroa/kk/kpl Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen energialaitoksen kanssa. Vuokralaisen tulee ottaa huoneistoon kohdistuva laaja kotivakuutus vastuuosineen ja pidettävä se voimassa koko vuokraussuhteen keston ajan.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2011

Parvekkeiden ja perkoloiden puuosien maalaukset.

2013

Viemäriverkoston kunnon tarkastus.

2013

Peruskuntoarvio Fatman Oy.

2014

Käyttöveden virtaamat tarkistettu ja säädetty.

2014

Julkisivumaalaus- ja räystäiden maalaus.

2016

Ilmanvaihdon nuohous ja säätö.

2017

wc-laitteiden pohjaventtiilit.

2018

Etuovien pikkukaiteiden korjaus.

2019

Pelastussuunnitelma.

2019

Sokkelin saumaukset.

2019

Parvekkeiden kaiteiden ja aitojen maalaukset.

2019

Katon kuntotutkimus.

2019

Uudet postilaatikot. (PTS 10-vuotta, Fatman 20.09.

2013

, hallitus 11.02.

2020

)


Tulevat korjaukset ja remontit

PTS 10 v mukaiset toimenpide-ehdotukset vuosille 2021-2026 sekä alustavat kustannusarviot: 2021: Aidat, kunnostus ja maalaus. Sade- ja salaojajärjestelmän huuhtelut ja kunnostukset. Sammaleen poisto. Sähköautojen lataus. 2022: Pihavarusteiden ym. huoltokorjaukset. Rinneportaiden ja jätekatoksen kunnostus. Kuntoarvion päivitys. 2023: Patteriventtiilin uusiminen. Lämmistyverkoston perussäätö. 2024: Ikkunoiden käyntisovitukset. Ikkunoiden ja parvekeovien tiivistys/kunnostus. Katon kuntotarkastus . 2025: Parvekkeiden ja pergoloiden puuosien kunnostukset. Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Espoon Vuorikaunokki

Isännöitsijän yhteystiedot

Isännöitsijä Juha Sariola 0951104229 juha.sariola@tl-konserni.fi Viherlaaksontie 5 02710 Espoo Isännöintitoimisto Karakallion Huolto asiakaspalvelu.kh@tl-konserni.fi Viherlaaksontie 5 02710 Espoo

Yhtiön tilat ja varustelu

Yhtiöjärjestyksen 5§ mukaan: Yhtiön rakennuksessa on tietoliikennekaapelointi mm. kiinteää internetyhteyttä varten. Jokaisessa yhtiön asuinhuoneistossa on liittymismahdollisuus kiinteään internetverkkoon. Liittymisestä ja kustannuksista vastaa jokainen asukas itse, Huoneistossa kuluttamansa sähkön maksaa kukin suoraan sähkön toimittajalle tekemänsä sähkösopimuksen mukaisesti. Huoneistokohtainen varasto, tekniset tilat ja väestösuoja. Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen poisto. Tietoliikennejärjestelmä: Ethernet. Antennijärjestelmä: Kaapeli-tv (BVB-C). Talo A, kyseisessä rakennuksessa asuntoja 6.

Energialuokka

D2007

Tontin pinta-ala

15998m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Haapaniemenrinne 5
02940, Järvenperä Vanhakartano Haapaniemi, Espoo

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.