Tontti

oma

Kerroksia

1

Luonnonhelmassa sijaitseva vuonna 2011 valmistunut nykyaikainen omakotitalo!

Kulmatontille rakennettu puurunkoinen omakotitalo, jossa neliöt on käytetty tehokkaasti ja pohjaratkaisu on toimiva. Eteisestä avautuu näkymä tilavaan olohuoneeseen sekä avokeittiöön. Keittiön varustelu on nykyaikaista, ja erillinen saareke tuo mukavasti tasotilaa. Asunnossa on yhteensä neljä makuuhuonetta, joita voi tarvittaessa hyödyntää myös työhuoneena. Päämakuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone sekä käynti kylpyhuoneen yhteydessä olevaan asunnon toiseen vessaan. Kodinhoitohuoneesta löytyy kaikki tarvittava arjen tarpeisiin. Kodin takapihalla omassa rauhassa on terassi. Terassin yhteyteen on tehty hiekasta alue, johon voi sijoittaa uima-altaan tai terassia voisi halutessaan laajentaa. Asuintilojen lisäksi autokatos, lämmin varasto sekä erillinen pihavarasto.

Lämmitysmuoto on sähkölämmitys, ja lämmönjakotapa on lattialämmitys/patteriverkosto. Olohuoneen yhteydessä olevalla takalla sekä ilmalämpöpumpulla on mahdollista tasapainottaa lämmitystä ja ilmalämpöpumppua voi käyttää myös tarvittaessa viilennykseen.

Talo sijaitsee päättyvän tien varrella ja tontin takaosa sekä toinen sivusta rajoittuu maa- ja metsätalousalueeseen. Valkealan palvelut ovat kaikki kävelymatkan päässä, sekä erilaiset harrastusmahdollisuudet lähistöllä. Nostoina kauppa/päiväkoti/peruskoulu noin 1,2km päässä. Kouvolan keskustaan noin 10-15min matka autolla ja nopeasti saavutettavat valtatiet 15 ja 6 mahdollistavat myös joutaisan kulkemisen läheisimpiin kaupunkeihin.

Soita ja sovi esittely, kerron mielelläni kohteesta lisää!

Pohjakuva

137 m2

mh*4, oh, k, kph, s, wc, ak, var


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

272 000 €

1993 €/m2

Myyntihinta 272 000 €

Kiinteistövero 614

Lämmityskustannukset (sähkö, €/kk) 140,00 €

Jätehuoltokustannukset 90,00 €

Muut kustannukset Kulutusperusteiset kustannukset voivat vaihdella merkittävästikin riippuen mm. sopimuksista, kulutustottumuksista ja henkilömääristä. Todelliset kustannukset voivat siis olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät.

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

286-449-2-1494

Tontin pinta-ala

0m2

Tontin omistus

oma

Kaava, m2

Kouvolan kaupunki

Sijainti

Lankkutie 2
45370, Valkeala, Kouvola

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.