Rakennusvuosi

2018

Tontti

oma

Kerroksia

2

Tervetuloa arkkitehti Hannele Haatajan suunnittelemaan upeaan Lammin kivitaloon Laaksolahdessa!

Tämä ainutlaatuinen koti on täynnä tilaa ja tyyliä, tarjoten asukkailleen korkeatasoista asumismukavuutta. Kaksikerroksinen rakennus kätkee sisälleen kaikki ne elementit, jotka tekevät kodista paikan, jossa voi nauttia niin arjesta kuin juhlistakin.

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat makuuhuone, tilava kylpyhuone kahdella suihkupisteellä ja rentouttavia hetkiä tarjoavalla ammeella. Upea sauna lasiseinällä jossa voit nauttia pehmeistä ja kosteista löylyistä.
Takkahuone luo lämpimän ja kutsuvan tunnelman, ja sen kautta avautuu käynti takapihalle, joka tarjoaa tilaa perheen leikeille ja harrastuksille.

Yläkerrassa avautuu upea olohuone, jonka suuret ikkunat tuovat sisään runsaasti valoa ja tarjoavat upeat näkymät vehreään maisemaan. Olohuoneesta pääsee myös isolle parvekkeelle, joka kutsuu nauttimaan ulkoilmasta ja auringosta. Parveke on osittain lasitettu ja toimii yhtenä lisähuoneena kesäilmoilla. Keittiö on paras mahdollinen Noblessan keittiö ja se on suunniteltu tarkkaan harkiten. Keittiö toimii saumattomasti olohuoneen jatkeena, mahdollistaen samalla seurustelun vieraiden kanssa ja herkullisten aterioiden valmistuksen.

Yläkerrassa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, joista toisessa kruunaa ylellinen “walk-in closet”. Lisäksi yläkerrasta löytyy toinen kylpyhuone, joten tilaa ja mukavuutta on riittävästi kaikille perheenjäsenille.

Tämä koti seisoo omalla tontillaan, ja asumisen vaivattomuutta lisää autokatos, joka suojaa ajoneuvoasi sateelta ja lumelta. Suuri ja aurinkoinen takapiha tarjoaa tilaa lasten leikeille ja aikuisille rentoutumiselle.

Talon lämmitys on toteutettu ekologisesti maalämmöllä ja vesikiertoisella lattialämmityksellä, ja koneellinen ilmanvaihto varmistaa raikkaan sisäilman.

Tämä kivitalo Laaksolahdessa on todella näyttävä kokonaisuus, joka yhdistää tyylikkään arkkitehtuurin, käytännöllisen suunnittelun ja ekologisen asumisen parhaat puolet. Tervetuloa tutustumaan ja löytämään uuden unelmakotinne.

Ole yhteydessä minuun ja sovi oma yksityisesittelysi tähän upeaan kokonaisuuteen.

At your service

Stefan von Harpe LKV
Roof Espoo
Myyntijohtaja
p. 0400 377 358

Pohjakuva

177 m2

4h+k+ask huone+khh+kph+s+las.parv + AK


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

745 000 €

4209 €/m2

Myyntihinta 745 000 €

Kiinteistövero 825 euroa / vuosi

Jätehuoltokustannukset 60,00 €

Kadun puhtaanapitokustannukset 15,00 €

Muut kustannukset Talossa on maalämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys. Sähkön kulutus on ollut noin 14000kwh/vuosi sisältäen talous- ja lämmityssähkön.

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

49-60-85-25

Energialuokka

B2018

Tontin pinta-ala

981m2

Tontin omistus

oma

Kaava, m2

Espoon kaupunki puh. 09-81621

Sijainti

Etelätie 47 A
02710, Laaksolahti, Espoo

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.