Tontti

oma

Kerroksia

1

Haaveiletko ihanasta perhekodista, joka sijaitsee luonnon keskellä? Tämä koti on täydellinen juuri sinulle!

Tämä koti on uniikki ja tarjoaa asumismukavuutta yhdessä tasossa. Kodin sydämenä toimii avara olohuoneen ja keittiön yhdistelmä. Keittiö on suunniteltu käytännölliseksi ja siinä on runsaasti säilytys- ja työskentelytilaa. Keittiön yhteydessä on tilaa myös ruokailuryhmälle, jossa koko perhe voi nauttia yhteisistä aterioista.

Olohuoneesta avautuu upea metsämaisema, joka tuo luonnon kauneuden osaksi jokapäiväistä elämää. Olohuoneen tunnelman kruunaa kaunis takka, joka tuo lämpöä ja kodikkuutta kylminä iltoina.

Kodissa on kolme makuuhuonetta, joita voit muokata perheesi tarpeiden mukaan. Ne tarjoavat tilaa levätä ja rentoutua. Kylpyhuone on moderni ja tyylikäs, ja sieltä löytyy suihkun lisäksi myös amme, jossa voit rentoutua pitkän päivän jälkeen. Erillisessä saunassa on ikkuna ja se lämpeää tunnelmallisesti puukiukaalla.

Kodinhoitohuone tarjoaa käytännölliset tilat arjen askareisiin, ja oma 5 800 m² tontti antaa runsaasti tilaa ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon. Tontilla on myös valmiina terassi, jossa voit nauttia kauniista kesäpäivistä. Asuntoon on asennettu aurinkopaneelit ja talo lämpiää vesikiertoisella lattialämmityksellä vesi-ilmalämpöpumpun avulla. Erillisessä talousrakennuksessa on sauna ja oleskelutila.

Alue tunnetaan rauhallisena ja lapsiperheiden arvostamana asuinpaikkana. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet, kuten bussiyhteydet Kirkkonummen keskustaan ja Helsinkiin. Läheltä löytyvät myös urheilukentät, lenkkipolut ja puistot, jotka tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet ulkoiluun ja liikuntaan.

Tämä koti tarjoaa täydellisen yhdistelmän luonnonrauhaa ja käytännöllisyyttä. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Minna Uski, LKV / 044 328 6248 tai minna.uski@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN!

Hintatiedot

Velaton hinta

519 000 €

4613 €/m2

Myyntihinta 519 000 €

Kiinteistövero 972

Muut kustannukset vesi 0e (oma porakaivo) Tiemaksut 630e/vuosi Pihatien ja pihan aurauksesta mahdollista sopia erikseen auraajan kanssa, muu aurauskustannukset kuuluvat tiemaksuun. Sekajätteen tyhjennys (240l astia) n. 115 € / vuosi Mustan veden tyhjennys 2 krt/vuosi. jäteveden vuosimaksu on 119€ Kiinteistöverotus tarkistetaan vuosittain ja muutokset veroon ovat mahdollisia. Kulutusperusteiset kustannukset voivat vaihdella merkittävästikin riippuen mm. sopimuksista, kulutustottumuksista ja henkilömääristä. Todelliset kustannukset voivat siis olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät.

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

257-418-1-260

Energialuokka

B2018

Tontin pinta-ala

5800m2

Tontin omistus

oma

Rakennusoikeus, m2

Kaikki rakentaminen vaatii suunnittelutarveratkaisun.

Kaava, m2

Yleiskaava(257-yk-3203) Hyväksymis-/vahvistamispvm: 10.3.2014 Voimaantulopvm: 24.4.2015 Lisätietoa kaavoituksesta antaa Kirkkonummen kunta Vaihde: 09 29671 kirjaamo@kirkkonummi.fi

Sijainti

Dalkullantie 121
02400, Gesterby, Kirkkonummi

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.