Rakennusvuosi

2020

Yhtiövastike

865,58 €

Tontti

oma

Kerros

6/6

Hissi

On

Merellisessä Sompasaaressa läpitalon ylimmän kerroksen neliö myynnissä omalla tontilla!

Myytävänä oleva asunto sijaitsee Anttinen Oiva Arkkitehtien suunnittelemassa asuinkorttelissa, jota on kehuttu yhdeksi Helsingin onnistuneimmaksi uusista umpikortteleista. Julkisivut on jaettu yhden asuntoyksikön levyisiksi taloiksi, jotka eroavat toisistaan väritykseltään ja aukotukseltaan. Yhtiö sijaitsee rantabulevardin varrella ja omalla tontilla. Kookkaat ikkunat tuovat suurimpiin perheasuntoihin luonnonvaloa.

Asunnossa on uudiskohteelle harvinainen erillinen tilava eteishuone, josta näkymät Redin torneille. Eteisessä lisäksi oma erillinen wc. Kolme makuuhuonetta, avokeittiö saarekkeella, paikka isolle ruokapöydälle, kylpyhuone, jossa sauna ja kodinhoitotilat, olohuoneesta näkymät tilavalle valoisalle lasitetulle parvekkeelle ja näkymät aina Kruunuvuorenrantaan saakka. Parvekkeen ilmansuunta on etelään. Kivana yksityiskohtana on parvekkeen 50-luvun tyylinen metallikaide. Koska asunto on ylimmän kerroksen asunto, näkyy asunnosta myös hienosti Mustikkamaa ja Korkeasaari. Korkeasaaresta voi kuulla varsinkin keväisin leijonan karjuntaa. Yhtiössä asukkaiden käytössä on kolme taloyhtiön kattosaunaa, upein niistä Maston 13 kerroksessa. Asunnoissa vesikiertoinen lattialämmitys, kaukoviileä järjestelmä sekä kotona pois kytkin ulko-oven vieressä. Myyjä omistaa myös autohalliosakkeen ja on valmis keskustelemaan sen myymisestä eri kaupalla tämän asunnon kaupan yhteydessä. Autohallipaikoista on kova kysyntä yhtiön sisällä.

Sompasaari on rauhallinen asuinalue, josta lyhyet kulkuyhteydet niin keskustaan kun Isoisänsiltaa pitkin Mustikkamaalle, jossa uimarantojen lisäksi on seikkailupuisto kiipeilyratoineen ja siltayhteys Korkeasaareen. Pyörällä ajaa ydinkeskustaan noin vartissa. Kruunusillat hankkeen toteutuessa Merihakaan kulkee raitiovaunu Nihdin, Sompasaaren kärjen kautta. Alueen omat päiväkodit, koulu ja ruokakaupat ovat lähellä.

Yhtiöjärjestyksen mukaan: 4h+kt+s .

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:
Helin Ranne
helin.ranne@roof.fi
040 7765 893

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English or in Estonian.

Get a roof.
www.roof.fi

Pohjakuva

94 m2

4h,avokeittiö,kph,s,er.wc, eteishalli, lasitettu parveke


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

775 000 €

8245 €/m2

Myyntihinta 189 270 €

Velkaosuus 585 729 €

Yhtiövastike 865,58 €

Rahoitusvastike 451,98 €

Hoitovastike 413,60 €

Vesimaksu 20 €/hlö/kk

Muut kustannukset Sähköa.latausp. pysäköintivastike 40 € kk Yhteiskäyttöp.pysäköintivastikike 20 € kk. Vesimaksu on ennakkoa, joka tasataan kulutuksen mukaan mittarilukeman perusteella . Yhtiöllä luotollinen tili 96000€, mistä käytetty 39 230,65 per 03.10.2022 . Varsinainen yhtiökokous 12.04.2021 : Päätettiin myöntää hallitukselle valtuus periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastikkeen määrä. Yhtiöjärjestys 5§: Kukin osakkeenomistaja vastaa itse osakashallinnassa olevien tilojen ja alojen kuten terassien ja parvekkeiden siivouksesta ja puhtaanapidosta sekä ylläpitoon liittyvistä toimenpiteistä sekä näiden aiheuttamista kustannuksista. Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä rakennusaikaisesta yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuutena. Yhtiön hallitus/isännöitsijä vastaa yhtiön päätöksen mukaisesti em. vastikevakuuden palauttamisesta ja/tai korottamisesta. Yhtiön rakennusaikaisen lainan ensimmäinen lyhennys on tämän hetken lainanlyhennyssuunnitelman mukaisesti 30.9.2023. Siihen asti lainasta maksetaan vain korkoa. Viimeistään kuusi kuukautta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä pääomavastikkeen taso nousee merkittävästi. Huoneistokohtaisen lainaosuuden voi maksaa pois ainoastaan tilaamalla erillisen lainaosuuslaskelman isännöitsijätoimistosta. RS-taloussuunnitelman mukainen arvio pääomavastikkeen tasosta lainanlyhennyksen kattamiseksi on n. 3,20e/osake/kk. RStaloussuunnitelmassa lainan viitekorko euribot 12kk (noteeraus 28.11.2018) on ollut negatiivinen, korko on laskennassa ollut marginaalin 0,90% suuruinen. Osakkaan on ilmoitettava taloyhtiölle (isännöitsijätoimistoon) kaikista huoneistoremonteistaan kirjallisesti n. 4 viikkoa etukäteen ennen töiden aloittamista. Töitä ei saa aloittaa ennen taloyhtiön lupaa. Ilmoitusvelvollisuus on laaja ja sen ulkopuolelle jäävät käytännössä ainoastaan maalaus- ja tapetointityöt. Ilmoituksessa tulee olla riittävä selvitys remontista, esim. työselitys, suunnitelmat ja tekoajankohdat. Valmis lomakepohja löytyy isännöitsijätoimiston internet-sivuilta: www.mtr.fi. Taloyhtiölle tulee antaa kohtuullinen aika käsitellä ilmoitusta. Yhtiöllä on oikeus asettaa työlle valvoja, jonka kohtuullisista kustannuksista vastaa remonttiin ryhtyvä osakkeenomistaja. Yhtiön osakeluettelon ylläpitoa ei ole vielä siirretty Maanmittauslaitokselle. Siirtymäaika Maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään siirtymiselle on 1.5.2019 - 31.12.2023.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2020

YIT:n vastuulle kuuluvat korjaukset 2021Vuosikorjausten ennakkotarkastus

2021

Asuntokauppalain mukainen vuositarkastus kokous


Tulevat korjaukset ja remontit

2022

Tavallisten yhteiskäyttöpaikkojen muuttaminen sähköautojen latausyhteiskäyttöpaikoiksi

2022

Rakennuttaja YIT Suomi Oy:n vastuulle kuuluvat vuosikorjaukset.

2022-2026

Normaaleja vuosihuoltoja ja -korjauksia.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Helsingin Vincent

Isännöitsijän yhteystiedot

MTR-Isännöinti Oy Neilikkatie 17 01300 VANTAA +358 9 838 7250 asiakaspalvelu@mtr.fi Marianne Aho-Mankki marianne.aho-mankki@mtr.fi

Yhtiön tilat ja varustelu

Yhtiöllä on rasitesopimus viereisten asuntoyhtiöiden, Asunto Oy Helsingin Takilan, Asunto Oy Helsingin Puosun ja Asunto Oy Helsingin Maston kanssa. Rasitesopimus koskee tontin lisäksi yhteistä pysäköintihallia, kulkuoikeuksia,yhteispihaa, imujäteputkijärjestelmää sekä eräitä taloyhtiön yhteistiloja. Yhtiöllä on kiinteistön täysarvovakuutus Dual Finland Oy:ssä. Lisäksi yhtiöllä on Hallinnon turva, Asiakasturva ja Oikeusturva etuvakuutukset Finib Oy:ssä, joka toimii yhtiön vakuutusmeklarina. Asuntokauppalain mukainen suorituskyvyttömyysvakuutus (sopimusnro 312-1114332-F) on voimassa LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiössä 10 vuotta yhtiön viimeisen rakennuksen luovutusajankohdasta asti. Yhtiön kuuluu osaksi Kalasataman Palvelu 2 Oy:tä koskevaan rakennuttajasopimukseen, jossa määritellään koko kaupunginosaa koskevien yhteisalueiden kunnossapidosta, ylläpidosta, uudistamisesta ja operoinnista. Palveluyhtiön tarkoitus on keskitetysti toteuttaa, omistaa, vuokrata, luovuttaa, hallita, ylläpitää ja uudistaa Kalasataman Sopimusalueilla asuntotontteja ja muilla tonteilla sijaitsevia asuntoja palvelevia ja niiden ulkopuolisia maantasoisia autopaikkatontteja (LPA), joille toteutetaan autopaikkoja, yhteispihatontteja, alueportaalia ja yhteiskerhotiloja ellei Kaupunki esimerkiksi jonkin Sopimusalueen, korttelin/kortteleiden tai Palvelukonseptin osalta perustellusta syystä toisin päätä. Tällainen syy voi perustua esimerkiksi siihen, että Sopimusalueille laadittavat asemakaavat eroavat Palvelukonseptien osalta toisistaan.

Energialuokka

B2018

Tontin pinta-ala

1168m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Aallonhalkoja 3
00540, Kalasatama,Sompasaari, Helsinki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.