Rakennusvuosi

2016

Yhtiövastike

522,00 €

Tontti

vuokrattu

Kerros

2/5

Nyt myynnissä valoisa kulmahuoneisto suositulta Föglönkujalta Borgströminmäeltä!

Ikkunoita kolmeen ilmasuuntaan, tilaava eteläparveke, erillinen wc ja oma sauna lisäävät asumismukavuutta.

Taloyhtiössä käytössä saunatilat ylimmässä kerroksessa. Autopaikat varattavissa viereiseen Kruunuparkkiin.

Taloyhtiö sijaitsee yhdellä Kruunuvuorenrannan suosituimmista alueista, palveluiden ja luontoreittien lähellä.
Sijainti on loistava: aivan lähistöltä löytyvät niin päiväkodit, koulut, liikuntapuistot, lenkkipolut merenrantaviivoineen kuin kauppakeskus Saaren palvelut ruokakauppoineen ja kirjastoineen. Lähi-Alepa avattu viereiseen taloyhtiöön.
Palvelut tulevat edelleen kehittymään, kun Kruunuvuorenranta liittyy osaksi kantakaupunkia Kruunusillat-hankkeen myötä v. 2027.
Toukokuussa 2023 avataan lauttayhteys Kauppatorille.

Yhtiöjärjestyksen mukaan 4h + kt + s.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Helin Ranne, LKV, LVV, KiAT, 040 776 5893 tai helin.ranne@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English

Get a roof!
www.roof.fi

Pohjakuva

87 m2

Array


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

445 000 €

5115 €/m2

Myyntihinta 445 000 €

Yhtiövastike 522,00 €

Hoitovastike 522,00 €

Vesimaksu 15 €/hlö/kk

Muut kustannukset Autohallipaikka 55 € / kk . Saunamaksu 20 € / kk. Pesulan käyttö on asukkaille maksutonta. Hoitovastikkeen suuruuden perusteena käytettään YJ 4§ mainittuja asunhuoneistojen pinta-aloja. Tontin vuokrantarkistusperuste elinkustannusindeksi. Yhtiökokous 12.4.2023 päätös 1.6.2023 alkaen. : hoitovastike olisi 7,20 €/m2/kk varastovastike 3,60 € / m2/kk Autohallipaikka 60 € / kk. Varsinainen yhtiökokous 12.04.2023 hallitukselle annettiin valtuus periä tai jättää perimättä yhden kuukauden ylimääräinen hoitovastike taloudellisen tilanteen niin salliessa tai vaatiessa sekä jättää perimättä enintään viiden kuukauden pääomavastiketta vastaava määrä taloudellisen tilanteen niin salliessa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. Hallitus valtuutettiin tarkentamaan pääomavastikkeen määrää mikäli lainan korkotaso sitä edellyttää seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Yhtiökokous 2.4.2019 hyväksyi yhtiön järjestyssäännöt. Vesimaksuennakko peritään kuukausittain ja tasauslasku kerran tai 2 kertaa vuodessa huoneistokohtaisen mittauksen mukaan. Huoneistokohtainen DNA:n internet-liittymä ja kaapeli-TV. Kiinteistöliittymän käyttökustannukset sisältyvät hoitovastikkeeseen. YJ 5§: Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai asentamien/asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Tällaisia rakenteita, rakennelmia ja laitteita ovat esimerkiksi takat hormeineen, parveke- ja terassilasitukset, ilmanvaihdon muutokset, lauhduttimet, hanat. YIT:n alunperin asuntoihin asentamat parvekelasitukset ovat yhtiön vastuulla. Asunnoissa lämmöntalteenotolla varustettu huoneistokohtainen ilmanvaihtokone. Mikäli osakeluettelo siirretään huoneistotietojärjestelmään, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Tehdyt korjaukset ja remontit

2022

IV kanavien nuohous, mittaus ja säätö

2020

putoamisesteen rakentaminen tontin reunalle

2018

-

2019

YIT takuukorjaukset

2018

piha-aita

2017

lämmönsäätö Suomen Talotekniikka Oy


Tulevat korjaukset ja remontit

Varsinaisessa yhtiökokouksessa 11.5.2021 päätettiin olla hankkimatta sähköisiä ilmoitustauluja. Kunnossapitotarve vuosina 2023-2027 2024-2025 Kiinteistön peruskuntoarvio 2025 Energiaremonttiselvitys (maalämpö ja aurinkosähkö) Myyjä ei vastaa yhtiön myöhemmin päättämistä remonteista eikä niistä aiheutuvista huoneistokohtaisista kustannuksista .

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Helsingin Viklo

Isännöitsijän yhteystiedot

Asuma Palvelut Hakunila Katariina Laitinen katariina.laitinen@asumapalvelut.fi p. 0207792333

Yhtiön tilat ja varustelu

Yhtiö liittyy osakkaaksi Kruunuvuorenrannan jätteen putkikeräys Oy:öön, jonka toimialana on rakennuttaa Kruunuvuorenrannan alueelle rakennettava alueellinen jätteen imukeräysjärjestelmä. Yhtiö on velvollinen osallistumaan imukeräysjärjestelmän kustannuksiin Kruunuvuorenrannan jätteen putkikeräys Oy:n yhtiökokouksen tekemän päätöksen mukaisesti (yht.järj 4§). Mikäli jonkun huoneiston tms. käytöstä aiheutuu ongelmajätettä tai poikkeuksellisen paljon jätettä, on ko. huoneiston omistaja velvollinen huolehtimaan ko. jätteistä itse tai korvaamaan yhtiölle niistä aiheutuvat kustannukset, yht.järj.5§. Ks. yhtiöjärjestyksen 4 § yhtiön velvoitteet/etuudet, koskien Kruunuvuorenrannan Palvelu Oy:tä ja Kruunuvuorenrannan jätteen putkikeräys Oy:tä.

Energialuokka

C2013

Tontin pinta-ala

5792m2

Tontin omistus

vuokrattu

Tontin Vuokranantaja

Helsingin Kaupunki

Tontin vuokra

150629.56

Tontin vuokra-aika

2080-12-31 00:00:00.000

Sijainti

Föglönkuja 7
00590, Kruunuvuorenranta, Helsinki

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.