Kerros

14/ 14

Hissi

On

Tämä upea kokonaisuus nyt vuokrattavissa halutulla Kalasataman alueella. Jos arvostat laadukasta kotia sekä helppoa asumista, tämä on sinun unelmien kotisi.

Asunto sijaitsee ylimmässä 14. kerroksessa, josta hulppeat näkymät merelle. Keittiössä kivitasot ja tyylikäs saareke palvelee tilanjakajana oleskelutilaan. Kolme makuuhuonetta, joista yhdestä käynti isolle lasitetulle parvekkeelle. Parvekkeelle on asennettu lämpölamput, minkä ansiosta se on yksi huone lisää jo aikaisin keväällä sekä myöhälle syksyyn. Arjen luksusta tuo myös korkealuokkaiset kylpyhuone- sekä wc-tilat sekä oma sauna. Olohuoneessa takka.

Vuonna 2021 valmistuneessa taloyhtiössä nautit kuntosalista ja kahdesta saunaosastosta, toinen on yhteinen rantasauna jossa on vilvoitteluterassi merinäkymin. Terassilta pääsee suoraan laituritasolle ja uimaan. Taloyhtiö on moderni ja osin meren päälle rakennettu. Mahdollisuus vuokrata myös autohallipaikka.

Kalasatamassa olet erinomaisella sijainnilla. Vierestä löydät lähikaupat, ravintolat sekä kauppakeskus Redin palvelut. Lenkkeilijät voivat suunnata Mustikkamaan vehreään ympäristöön, mistä löytyy myös kesäisin suosittu kesäteatteri sekä uimarantoja.

Vuokra / Rent: 3950 €/kk + käyttökulut.

TIEDUSTELUT:

vuokraus@roofgroup.fi

I can provide services also in English

ROOF Group – Asuminen on tunne

Kaikki asumisen palvelut saman katon alta.

www.roofgroup.fi

Pohjakuva

104 m2

4h, k, kph, s, wc, et, lasitettu parveke


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Vuokra

3 950 €/kk

Vesimaksu 20 €/hlö/kk

Autopaikan kustannukset(€/kk) 150

Muut kustannukset Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen energialaitoksen kanssa. Vuokralaisen tulee ottaa huoneistoon kohdistuva laaja kotivakuutus vastuuosineen ja pidettävä se voimassa koko vuokraussuhteen keston ajan.

Tehdyt korjaukset ja remontit

Koska uusi yhtiö, niin yhtiöllä ei ole rakennusten ja kiinteistöjen korjaushistoriaa.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Portus Optimus

Isännöitsijän yhteystiedot

Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy, Petri Haapa-aho p.040 774 7391 email. petri.haapa-aho@hsi.fi

Yhtiön tilat ja varustelu

Kaksi erillistä saunaosastoa wc-tiloineen, oleskelu-/kerhotila ja terassi, pesula, kuntosali, kierrätyshuone, vierashuone

Energialuokka

C2013

Sijainti

Capellanranta 3
00580, Kalasatama, Helsinki

Muita kohteita alueella

Katso kaikki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.