Rakennusvuosi

2001

Yhtiövastike

292,60 €

Tontti

oma

Kerros

1-2/2

Perhekoti järvimaisemissa!

Seuraavalle omistajalle vapautuu tämä Oriveden keskustan läheisyydessä sijaitseva koti, josta on kauniit maisemat Kirkkolahden vesistöön. Asunto on upeasti suunniteltu pohjaratkaisultaan.

Tämä koti pitää sisällään yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, joiden välittömässä läheisyydessä on kylpyhuone, josta löytyy WC sekä suihku. Pari rappusta alempaa löytyy asunnon keittiö sekä ruokailutila, joka yhdistyy olohuoneeseen. Tässä tilassa on myös normaalia korkeampi huonekorkeus, mikä tuo tilaan avaruutta. Olohuoneesta on käynti asunnon parvekkeelle.

Alakerrassa on makuuhuoneen lisäksi kylpyhuone, jonka yhteydestä löytyy kodinhoitohuone, WC sekä sauna. Alakerrassa on myös kaksi huonetta, jotka on luokiteltu kellari/varasto tiloiksi. Näihin tiloihin on vain mielikuvitus rajana tekeekö sinne esim. Tv-huoneen tai vierashuoneen, sinä päätät! Alakerrasta on mahdollisuus kahdesta eri ovesta kulkea asunnon terassille.

Asunto Oy Oriveden Kirkkolahden Terassit on omalla tontilla sijaitseva taloyhtiö, johon kuuluu kaksi asuinhuoneistoa. Yhtiö lämpiää kaukolämmöllä. Asumiskustannukset ovat kohtuulliset, sillä vastike on vain 292,60€!

Sijaintinsa puolesta asunto on loistavalla paikalla esim. lapsiperheelle. Oriveden keskustaan on lyhyt matka ja uimaranta löytyy aivan kivenheiton päästä. Koulu ja päiväkoti hyvällä etäisyydellä.

Vaivatonta asumista tarjolla upeista maisemista! Soita ja sovi oma yksityisesittelysi niin lähdetään katsomaan tätä kotia paikan päälle!

Kohteen myynti ja tiedustelut:
Miika Suntinen
Asuntomyyjä
p. 0406106929
miika.suntinen@roof.fi
Instagram: @rooflkvmiikasuntinen

Get a roof.

Hintatiedot

Velaton hinta

265 000 €

2208 €/m2

Myyntihinta 265 000 €

Yhtiövastike 292,60 €

Hoitovastike 292,60 €

Vesimaksu oma mittari

Tehdyt korjaukset ja remontit

2021

Salaojitus uusittu

2022

Ilmanvaihtokanavien ja -laitteiden puhdistus

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Oriveden Kirkkolahden Terassit

Isännöitsijän yhteystiedot

Tanja Parkkila p. 0505661595

Energialuokka

D2013

Tontin pinta-ala

1227m2

Tontin omistus

oma

Sijainti

Kirkkolahdentie 3
35300, Orivesi, Orivesi

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.