Rakennusvuosi

2018

Tontti

oma

Kerroksia

1

Avara yksitasoinen koti Vihtijärven Ylimmäisissä luonnon helmassa.

Talon keittiö ja olohuone yhdistyvät yhdeksi todella isoksi tilaksi, jossa ruokailu- kuin sohvaryhmät on mahtuu asettelemaan monin eri tavoin. Molemmissa huoneissa osa katosta nousee viistona luoden ilmavuuden tuntua ja kummasakin on oma varaava takka tuomassa lämpöä talon keskelle. Olohuoneen puolella on myös laadukas ilmalämpöpumppu. Talossa on kolme makuuhuonetta, jossa jokaisessa on vaatekaapistot, sekä kaksi eteistä, kylpyhuonetta ja saunaa. Tilavissa kylpyhuoneissa on paikat myös pyykkihuollolle ja saunat on varustettu sekä sähkö- että puukiukaalla. Säilytystilaa on talon yhteydessä olevissa lämpimissä varastoissa sekä erillisen kahden auton katoksen yhteydessä olevissa varastoissa. Vesikiertoisella lattialämmityksellä ja energiatehokkaalla poistoilmalämpöpumpulla varustettu talo on alkujaan rakennettu paritaloksi ja haluttaessa muutettavissa takaisin kahdeksi erilliseksi asunnoksi. Talon pihapiirissä on runsaasti niin hiekkapohjaista tilaa kuin nurmialuetta, johon aukeaa näkymä koko talon pitkän sivun levyiseltä katetulta terassilta.

Täällä kotisi ympäristössä on idyllinen maaseutu, laajat metsä- ja suoalueet sekä lukuisat järvet, joista lähimmän rantaan on vain pari sataa metriä. Samalla noin 30 km säteellä ovat Klaukkala, Nummela ja Hyvinkää palveluineen. Karkkilaan, Vihdin kirkonkylälle, Läyliäisiin ja Röykkään ajat kaupoille noin vartissa. Vihtijärvi on aktiivinen ja lämminhenkinen kylä, jossa kyläyhdistys järjestää monenlaista toimintaa ympäri vuoden. Kylältä löytyy mm. kyläkoulu 1-6 luokkalaisille, päiväkoti, Syökerin Tupa, jossa on Matkahuollon toimipiste, päivittäistavara kioski sekä ravintola.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Mira Järvinen, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
040 8350271 / mira.jarvinen@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English
Jag kan betjäna också på svenska.

Onko oma asuntosi myymättä? Kauttani saat maksuttoman arvion asunnostasi sekä tarjouksen myyntityöstä. Soita 040-835 0271!

Get a ROOF!
www.mirajärvinenlkv.fi
www.roof.fi

Hintatiedot

Velaton hinta

299 000 €

2364 €/m2

Myyntihinta 299 000 €

Kiinteistövero 532,49 €/v (2023)

Jätehuoltokustannukset 12,91 €

Kadun puhtaanapitokustannukset 14,90 €

Muut kustannukset Sähkönkulutus; 1.8.2022 - 30.7.2023 22271kwh sisältää lämmitys- ja taloussähkön sekä päivittäisen sähköautonlatauksen ja ympärivuotisen ulkoporeammeen lämpimänä pidon. Sähkön kustannus ollut noin 150,48 €/kk (sis. sähkön, siirtomaksut ja veron) . Sähkön hinta ollut noin 5 senttiä/kWh. Sähkö-, vesi-, jätevesi- ja puhtaanapitokulut kulutuksen mukaan. Kulutusperusteiset kustannukset voivat vaihdella merkittävästikin riippuen mm. sopimuksista, kulutustottumuksista ja henkilömääristä (nykyiset toteumat yhden henkilön käytöllä). Todelliset kustannukset voivat siis olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Hallinnanjakosopimuksen osapuolet vastaavat itse kaikista omaan hallinta-alueen osaansa kohdistuvista kustannuksista. Varainsiirtovero 4% (ei koske ensiasunnon ostajia)

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

927-452-7-303

Energialuokka

C2013

Tontin pinta-ala

4000m2

Tontin omistus

oma

Kaava, m2

Osayleiskaava. Alueella edellytetään, osayleiskaavasta huolimatta, myönteistä suunnittelutarveratkaisua ennen rakennusluvan myöntämistä. Vihdin kunta p. 09 4258 3000.

Sijainti

Ylimmäistentie 951 A
03790, Vihtijärvi, Vihti

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.