Tontti

oma

Kerroksia

1

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään yksitasoiseen kotiin, joka sijaitsee suurella ja tasaisella omalla tontilla! Tämä kodikas talo tarjoaa tilaa ja mukavuutta niin perheille kuin pariskunnillekin, ja on vuosien varrella huolellisesti remontoitu vastaamaan modernin elämän vaatimuksia.

Asunto käsittää tilavat ja valoisat oleskelutilat, joissa on runsaasti luonnonvaloa. Keittiö on käytännöllisesti suunniteltu ja varustettu nykyaikaisilla kodinkoneilla, mikä tekee ruoanlaitosta nautinnollista. Olohuoneessa on viihtyisä takka, joka luo lämpöä ja tunnelmaa kylminä iltoina.

Makuuhuoneet ovat tilavia ja mukautuvat helposti perheen tarpeisiin.

Suurta ja vehreää pihaa ympäröi kaunis ja hyvin hoidettu puutarha, jossa on runsaasti tilaa lasten leikeille, puutarhanhoidolle tai vaikka kesäisille grillijuhlille. Piha-alue tarjoaa rauhallisen ja yksityisen ympäristön rentoutumiseen.

Oma autotalli tuo lisämukavuutta ja säilytystilaa. Tämä koti on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat avaruutta, luonnonläheisyyttä ja kodin toimivuutta.

Päivittäiset palvelut ovat lähellä sekä alueella on myös paljon harrastusmahdollisuuksia ja ulkoilumaastot ovat mitä mahtavimmat. Julkisilla liikennevälineillä pääsee liikkumaan näppärästi ja autolla isoille teille ei montaa minuuttia aja. Vantaan ratikan päätepysäkki on suunnitteilla Mellunmäen metroaseman läheisyyteen.

Tule ja ihastu tähän upeaan kotiin!

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:
Niko Rauhamaa / 040 756 5599 tai niko.rauhamaa@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN!
I can provide services also in English.

Get a roof.
www.roof.fi

Pohjakuva

105 m2

Array


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

530 000 €

5048 €/m2

Myyntihinta 530 000 €

Muut kustannukset Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus (218 euroa/kk) perustuu viimeisen 12 kk:n kustannuksiin, sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta on ollut 4,5 senttiä) ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Edellä mainittu kiinteistövero on vuoden 2023 verotieto. Lukijan tulee ottaa myös huomioon, että kiinteistövero tarkistetaan vuosittain ja muutokset kiinteistöverossa ovat mahdollisia. Lisäksi rasitusten lisääminen tontille saattaa vaikuttaa kiinteistöveron suuruuteen. Asumiskustannukset kulutuksen mukaan. Kulutusperusteiset kustannukset voivat vaihdella merkittävästikin riippuen mm. sopimuksista, kulutustottumuksista ja henkilömääristä. Todelliset kustannukset voivat siis olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät.

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

91-419-5-88

Kiinteistön nimi

VESANTO 34

Energialuokka

D2018

Tontin pinta-ala

1690m2

Tontin omistus

oma

Rakennusoikeus, m2

II = Roomalainen numero osoittaa rakennusten, rakennuksen tai sen osan suurimman sallitun kerrosluvun. Käytetty kerrosala tulee tarkistaa kun laajennetaan tai rakennetaan uutta.

Kaava, m2

Voimaantulopvm: 15.11.1985 AO = Erillispientalojen kortteli. Mellunkylä, Aarteenetsijäntie 2-4 Aarteenetsijäntien ja Aarrepuiston väliin suunnitellaan uusia asuinkerrostaloja. Suunnitelmassa tonteilla sijaitsevat nykyiset asuinrakennukset puretaan ja korvataan uudella tehokkaammalla rakentamisella. Mellunmäki, Ounasvaarantie 2 ja Pallaksentie 1 Alueelle suunnitellaan uudisrakentamista siten että nykyinen avoin korttelirakenne muuttuu kantakaupunkimaiseksi umpikortteliksi. Pääasiallinen käyttötarkoitus tulee edelleen olemaan asuminen. Mellunmäki, Bredbacka Alueelle on suunniteltu monimuotoista kerrostaloasumista, puron siirtämistä lähemmäs sen alkuperäistä linjausta, virkistysalueen kehittämistä puron ympäristössä, uusia kivijalkaliiketiloja ja päivittäistavarakauppaa, pysäköintitaloja, uhanalaisten luontotyyppien huomioimista ja alueen toimimista erityisesti osana niittyverkostoa. Mellunkylä, Länsimäentien pohjoisosa ja Laakavuoren korttelitalo ympäristöineen Länsimäentien pohjoisosiin suunnitellaan Vantaan ratikan yhteyttä ja päätepysäkkiä Mellunmäen metroaseman kupeeseen. Mellunmäen keskus Mellunmäen metroaseman länsipäädyn kortteleihin suunnitellaan asuinkerrostaloja, opiskelija-asuntolaa, päivittäistavarakauppaa, palvelu- ja liiketiloja ja Vantaan suunnalta tulevan raitiolinjan päätepysäkkiä. Raide-Jokeri 2 Helsingin Vuosaaren ja Vantaan Myyrmäen välille suunniteltu 22 kilometriä pitkä pikaraitiotie. Rakentamisesta ei ole vielä tehty päätöksiä. Lähialueella käynnissä ja suunnitteilla olevista kaavamuutoshankkeista voi aiheutua urakoinnin aikana rakennuspöly, -melu sekä liikennehaittaa. Ostajan tulee tutustua lähialueen kaavoitushankkeisiin huolellisesti. Lisätietoa kaavoituksesta antaa: Helsingin kaupunki asemakaavoitus Kansakoulukatu 3​, 00100 Helsinki​ p. (09) 310 1691 ​ https://kartta.hel.fi/

Sijainti

Tuukkalantie 10
00940, Vesala, Helsinki

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.