Rakennusvuosi

2010

Tontti

oma

Kerros

1/1

Myydään kiinteistömuotoisesta paritalosta 4-5h+k+s Nokian Kankaantaka pientaloalueella päättyvän kadun varrella. Huoneisto vaati pintojen päivittämistä. Tilavassa ja kodikkaassa asunnossa neliöitä on runsaasti ja pohjaratkaisultaan vertaansa vailla. Asunnossa on kolme makuuhuonetta ja lisäksi ruokailutila, jonka voi tarpeen vaatiessa muuttaa yhdeksi makuuhuoneeksi.

Lähellä sijaitsevan Vihnusjärven ympäristössä on hyvät ulkoilumaastot ympäri vuoden mm. Vihnuksen uimaranta ja Maatialanharjun luontopolku. Keskusurheilukenttä, jää- ja palloiluhalli sekä Nokian keskustan palvelut ovat lähellä.
Kiinteistöllä on oma tontti, johon talo on asemoitu niin, että asuntojen välissä on autotallit sekä varastotilat. Molemmilla asunnoilla on omat piha-alueensa sekä katetut terassit.

Hallinnanjakosopimuksessa on selkeästi merkitty molempien asuntojen hallinnoimat alueet. Molemmat asunnot vastaavat omista asumiskuluistaan.

Tiedustelut ja yksityisesittelyt;
Ilkka Joensivu
kiinteistönvälittäjä LKV
p. 0500-920310 tai ilkka.joensivu@roof.fi

Get a roof.

www.roof.fi

Pohjakuva

119 m2

4-5h, k, kph, s, erill.wc, khh, vh


Lataa pohjakuva

Hintatiedot

Velaton hinta

269 000 €

2261 €/m2

Myyntihinta 269 000 €

Kiinteistövero 480,15 €/v.

Muut kustannukset Vakuutus 475€. Jätehuolto pirkanmaan jätehuoltosopimuksen mukaan, riippuu tyhjennyskerroista. Paritaloon on hankittu yhteiset liittymät: sähkö-, vesi- ja viemäröintiliittymä. Alamittari ja siitä eteenpäin menevät osat ovat omia. Huolto- ja korjausvastuu on alamittarilta lähtien huoneiston omistajan. Yhteisten osien huolto- ja korjausvastuu on yhteinen. Sähkösopimukset ovat erilliset, asuntokohtaiset. Molemmat maksavat vesimaksunsa oman kulutuksensa mukaan. Asumiskustannukset kulutuksen mukaan, edellä mainitut kustannukset voivat olla käytöstä riippuen enemmän tai vähemmän.

Tontti

Kiinteistötunnus/laitostunnus

536-3-76-6

Kiinteistön nimi

76

Tontin pinta-ala

1096m2

Tontin omistus

oma

Kaava, m2

Nokian kaupunki puh. (03) 5652 0000. A-18, erillispientalojen korttelialue. Suunnitelmissa kaavoituskatsauksessa on valtatien 12 aluevaraus. Aluevarauksen määrittäminen tehdään mm. Nokian kaupungin maankäytönsuunnittelua ja tien lähialueelle rakentamista varten Tämä työ on esisuunnittelua.Tien kehittämisellä ei ole vielä aikataulua ja ennen rakentamista tarvitaan vielä tarkentavia suunnitteluvaiheita, tiesuunnitelma ja rakennussuunnitelma.

Sijainti

Kulmalankatu 12 A 1
37150, 3, Nokia

Varaa ilmainen arviointikäynti

Etkö ole vielä myynyt asuntoasi? Anna meidän arvioida se.